Katmerci Murat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Katmerci Murat

Katmerci Murat, Gaziantep'in en ünlü katmer ustalarından biridir. Katmer, Gaziantep mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir ve Katmerci Murat, bu lezzeti en iyi şekilde sunan işletmelerden biridir.

Tarihçe

Katmerci Murat, 1990 yılında Gaziantep'te küçük bir dükkan açarak katmer ustalığına adım atmıştır. Zamanla lezzetini duyuran işletme, şehrin en popüler katmercilerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Katmerci Murat, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı katmerleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Hem lezzetli hem de ekonomik bir seçenek sunan işletme, her kesimden müşteriye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanımı
  • Geleneksel Gaziantep tariflerine sadık kalma
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Geniş ve ferah mekan
Katmerci Murat'ı tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli hem de uygun fiyatlı katmerleriyle sizi memnun edecekler. Ayrıca geleneksel Gaziantep lezzetlerini en iyi şekilde sunmaları da işletmeyi tercih etmeniz için önemli bir sebep olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Katmerci Murat Yorumlar - 1

user322249

Gaziantep Katmerci Murat'ta yediğim yemek harikaydı. Katmerleri çok lezzetli ve taze idi. Personel de çok ilgiliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

14 Ekim 2024
Çiğdem Bakış

Çiğdem Bakış

Turla geldiğimiz antepte arkadaşımızın götürdüğü bu tatlıcıya bayıldık. Favorim burma tatlısı oldu ama diğerleri de çok lezzetliydi. Güleryüzlü ve temiz hizmet. Tatlıyı ağzınıza attığınızda içinden taşan fıstık ağzınızı dolduruyor. Çıtır çıtır taptaze. Antepe gelirseniz tatlı için mutlaka uğrayın.

2024:01:25 15:04:06
Mustafa Şimşek

Mustafa Şimşek

Tatlıları gayet güzel ve lezzetli. Şam tatlısı ayrıca denenmeli. Sadece buraya gelecekseniz araç park yeri sorunu var. Suları musluktan getiriyorlar içilecek gibi değil ama yine düşünüp getiriyorlar para ile satılmıyor.

2023:09:18 11:35:41
Ali Okan

Ali Okan

Sabah 9da katmer yemek için gittim. 10.30tan sonrasına katmer kalmıyor. Usta Antep dışında yemekten sonra, Antepte kahvaltıda yenir katmer dedi. Antep dışındakiler 2 kişi 1 porsiyonu, Antepliler tek kişi yer dedi. Antepli olmayı deneyip tek yedim ama çok zorlandım. 2 kişiye çok rahat yeter 1 porsiyon. 2 Mayıs 2023 katmerin porsiyonu 100 lira. Fiyatını hatta fazlasını sonuna kadar hak ediyor.

2023:05:02 13:22:23
Şakir Özgür Keşkek

Şakir Özgür Keşkek

Ana cadde üzerinde küçük bir pastane. Lavabo yok. Personel güler yüzlü ve çok ilgili. Katmer yemedim. Bunun yerine yeni çıkmış burma kadayıfı ve fıstıklı dondurma tercih ettim. Çok başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat uygun.

2023:09:10 08:28:36
Sadullah

Sadullah

Mekanın ismi katmerci ise günün her saati katmer çıkacak kardeşim. İki seferdir geliyoruz adam katmer bitti diyor. Katmer sabah yenir diyor. Eskiden öyleydi de şimdi günün her saati insanlar yiyor. Sabah 10:15 te geldik adam tezgahı kaldırdım diyor. Böyle karnı doymuş esnaflara gitmemek lazım

2023:11:10 07:35:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 07:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı