ET-SE ET ŞÜKR-ET

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep ET-SE ET ŞÜKR-ET

ET-SE ET ŞÜKR-ET, Gaziantep şehrinde et ve et ürünleri üzerine hizmet veren bir işletmedir. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır lezzetli et ürünleri sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan ET-SE ET ŞÜKR-ET, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Müşteri hedef kitlesi geniş bir yelpazede yer almakla birlikte, özellikle et severlerin tercih ettiği bir mekandır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Lezzetli ve taze et ürünleri
  • Uygun fiyat politikası
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Geleneksel Gaziantep lezzetleri
ET-SE ET ŞÜKR-ET'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve lezzetli yemekleri ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir işletmedir. Geleneksel Gaziantep lezzetlerini deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil ET-SE ET ŞÜKR-ET Yorumlar - 1

user322157

Gaziantep ET-SE ET ŞÜKR-ET restoranında yediğim yemekler gerçekten harikaydı. Etler çok lezzetli ve taze idi. Servis hızı da oldukça iyiydi. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

14 Ekim 2024
Erdoğan Dağ

Erdoğan Dağ

Şükrü Ustanın Elerine Sağlık Ben ve Ailem Ne Zaman O Taraflara Doğru İşimiz Olursa Yemek Yemiyoruz Sırf Şükrü Usta'dan yemek için Ben O Mekanın Orjinallığını Seviyorum Bir Arkadaş Yorum Yapmıştı Okudum Çoluk çocuk Çalışıyor Diye. Kebeplarda terbiye varmış salatası Ezilmiş diye falan filan Bende İstanbul'da 12 yıl Kaldım ben Çok Afedersiniz 12 yılın İçinde Çok Eşşek Eti Ve At eti yemişim Zamanda Hepsi Yakalandı Şahit Oldum Neyse Şükrü Ustanın Kebaplarını Salatasını Ayranını Çok Seviyoruz Hem Şükrü Ustam Klasik Hemde ÇalışanlarıEllerinize sağlık Ustam Allah'ım Bol Kazançlar Versin. Kolay Gel6...

2023:12:20 04:57:59
Elif.

Elif.

Mekan olarak küçük ve vasat. Yiyecek olarak patlıcan kebabı ve adana çeşitleri vardı. Patlıcan kebabı servis derseniz yanina bi tane tatsiz tuzsuz bir adana koyuyorlar. Patlican kebabi tek şiş fiyat 80 tl servis 160 tl. Lahmacunu kağıtta servis yaptilar tanesi 20 tl fiyatlar uygun ama tadı kötüydü.Hiç sormadan masaya 4 tane ayran bıraktılar. Salata taze değildi, salatalik ve domates dogramislardi sadece onu bile yiyemedim.Menü getirmediler 3 tane ortaokul çocuk garsonu vardı gelip sayıyorlar hangi yiyeceklerin olduğunu. Çayı kağıt bardakta veriyorlar, çay wc kapisinin hemen önünde yapiliyor. Wc nin kapisi açıktı ve kokuyordu zaten yemek hazirlanan yerle çok yakındı ve klozet kapağı yoktu üstelik wc de sigara dumanlari vardı.El yıkama lavabosu kirliydi musluğu bozuktu. Bir daha tercih edeceğim bir yer değil. Malesef ki İnternetten çok çokk farklıydı teknolojiyi iyi kullanmışlar hiç videolardaki gibi degildi malesef hayal kırıklığı oldu.

2023:06:27 15:46:36
Erhan Gonul

Erhan Gonul

Antep’in yerlisi tarafından tavsiye edildi ancak pek bir özellik göremedim. Kıyma kebapları güzel. Bir de maraş dedikler yağlı bir etleri var. Bu ikisini tavsiye ederim. Servis cok yavas.

2023:11:21 16:52:42
Veysel Korkmaz

Veysel Korkmaz

Altı ezmeli yedik. Porsiyonları büyüktü, yemekte oldukça lezzetli idi. Gel gelelim fiyatlar. Tüm antepte fiyatlar inanılmaz yükselmiş. Bu fiyatlara bu yemekler olmuyor maalesef

2023:12:23 13:11:07
Bilal Can Duran

Bilal Can Duran

Lezzet 👍Fiyat/performans 👍Tekrar gelir miyim > alternatif çok olduğundan sıra gelmez muhtemelen

2023:12:24 05:34:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı