ATOM X CAFE Ve Fast Food

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

ATOM X CAFE Ve Fast Food Gaziantep

ATOM X CAFE Ve Fast Food, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir kafe ve fast food restoranıdır. 2010 yılında açılan işletme, lezzetli yemekleri ve sıcak atmosferi ile müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

ATOM X CAFE Ve Fast Food, Gaziantep'in en popüler restoranlarından biri haline gelmiştir. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

ATOM X CAFE Ve Fast Food, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır. Menüsünde geniş bir seçenek yelpazesi bulunmaktadır ve her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze yemekler
  • Geniş içecek seçenekleri
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Modern ve şık dekorasyon
ATOM X CAFE Ve Fast Food, Gaziantep'te tercih edilmesi gereken bir işletmedir çünkü lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil ATOM X CAFE Ve Fast Food Yorumlar - 1

user322135

Gaziantep Atom X Cafe'de fast food yemeklerini deneyimledim ve oldukça memnun kaldım. Menüdeki çeşitlilik beni oldukça etkiledi, lezzetli ve doyurucu bir yemek yedim. Ayrıca servis hızı da oldukça iyiydi. Atmosferi de oldukça hoştu, rahat bir şekilde yemeğimi yiyebildim. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

14 Ekim 2024
Ferhat Kaya

Ferhat Kaya

Tarih 24.12.2023, bir bardak nar suyu 60 TL. Gelen zamlardan dolayı fiyat böyle oldu diyecek mekan sahibi. Peki çarşıdaki(karagöz caddesinde) atomcularda neden 25 TL. Buradaki dükkanların da zamlardan etkilenmiş olması lazım öyle değil mi.Aşırı pahalı olduğu için tavsiye etmiyorum.

2023:12:24 19:39:51
SALİH YALÇIN

SALİH YALÇIN

Temiz nezih bir mekân Aileniz ile gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Mehmet Ali bey'e ilgi ve Alakasından dolayı Çok teşekkür ederiz. Tostları gerçekten damak tadınıza hitap ediyor :)

2022:06:07 12:15:51
Idil “Idillio”

Idil “Idillio”

C vitamini (limonlu, portakallı ve greyfurt içeren) meyve suyu istedik. Israrla da soğuk geliyor değil mi diye belirttik. Bize içine buz konulmuş portakal suyu geldi. İki bardak portakal suyuna 50 lira ödedik. Hiç bir atomcuda bu fiyat ve böyle saçma bir hizmete denk gelmedim. Kesinlikle önermiyorum !Dikkat ediniz sahibi sadece olumlu yorumlara dönüş yapmakta. Kendilerini geliştirmekten ve müşteri memnuniyetinden oldukça uzaklar.Enflasyon diğer atom kafeler için de aynı. Ben bir litre meyve suyunu 30 liraya alıyorum. En pahalısını 35 liradan aldım. Diğer atomcular bardağını 9 liradan satarken sizin bir bardağı 25 liradan vermeniz akıl karı değil. Ayrıca sizden C vitamini isteniliyor, siz düz portakal suyu getiriyorsunuz. Buna bir açıklama getirilmemiş. Kesinlikle böyle bir hizmet anlayışı olamaz.

2022:07:23 18:58:28
Gülcan Cenk

Gülcan Cenk

İlk defa 40tl ye içi boş tost yedim gerçekten verilen hizmetle fiyatların hiç bir alakası yok kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tost ekmeği küflü geldi ona rağmen fiyata küflü tostu da dahil ettiler. Zar zor küflü tostun ödemesini iptal edebildi. Küfrü tost yedik farkinda olmadan içinde kaşar miktarı çok azdı üstelik 40 TL hayatımda aldığım en kotu hizmet kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2021:08:25 11:05:55
Esra Sümer

Esra Sümer

Menü istedik yoktu. 4 tost 1 limonata 2 çaya 175₺ ödedik. Neden menünün olmadığını kasaya gittikten sonra anlamış olduk. Herşey çok pahalı ve hiç güzel değil. Ayak üstü birşeyler atıştıralim dedik 175₺ olduk. Tostun içi dolu olsaydı bari kuru ekmek yedik. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu fiyata daha güzel mekanlarda daha kaliteli hizmet veren bir çok yer ver oralara gidin.

2021:08:25 11:15:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–20:00
  • Salı 07:30–20:00
  • Çarşamba 07:30–20:00
  • Perşembe 07:30–20:00
  • Cuma 07:30–20:00
  • Cumartesi 07:30–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı