İBRAHİMLİ TOPRAK PET VETERİNER KLİNİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep İBRAHİMLİ TOPRAK PET VETERİNER KLİNİĞİ

İBRAHİMLİ TOPRAK PET VETERİNER KLİNİĞİ, Gaziantep şehrinde evcil hayvan sahiplerine veteriner hizmetleri sunan bir klinik olarak hizmet vermektedir. Kliniğimizde köpekler, kediler ve diğer evcil hayvanlar için genel sağlık kontrolü, aşılar, cerrahi müdahaleler, diş tedavileri, laboratuvar testleri ve diğer veteriner hizmetleri sunulmaktadır.

Tarihçe

İBRAHİMLİ TOPRAK PET VETERİNER KLİNİĞİ, veteriner hekim Dr. Ahmet Toprak tarafından 2010 yılında kurulmuştur. Dr. Toprak, uzun yılların deneyimine sahip bir veteriner hekim olup, evcil hayvanların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri için en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Genel sağlık kontrolü: 50 TL
  • Aşılar: 30 TL - 50 TL arasında değişmektedir
  • Cerrahi müdahaleler: Fiyatlar işlem tipine göre değişmektedir

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • İhtiyaç duyulan tüm veteriner hizmetlerinin sunulması
  • Hasta ve hasta sahibi memnuniyetine önem verilmesi
İBRAHİMLİ TOPRAK PET VETERİNER KLİNİĞİ, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmakta ve uzman veteriner hekimlerimizle evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına özenle yaklaşmaktadır. Evcil hayvanınızın sağlığı için güvenilir ve kaliteli bir hizmet arıyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil İBRAHİMLİ TOPRAK PET VETERİNER KLİNİĞİ Yorumlar - 1

user322049

Çok ilgili ve profesyonel bir ekip, hayvanımızın sağlığı için en iyi hizmeti aldık. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Ekim 2024
Nejla Yıldırım

Nejla Yıldırım

Her semtin böyle bir kliniğe ve böyle hekimlere ihtiyacı var bence. Burası üç katlı bir pet veteriner kliniği. Giriş katında muayene odaları var. Üst katlarda pet otel/ pansiyon ve ameliyathaneleri mevcut. Klinikte üst düzey ekipmanlar mevcut. Hijyen bakımından dostunuzu güvenle emanet edebilirsiniz. Burada evcil dostunuza aşıdan tırnak kesimine, duştan tıraşa, dahiliyeden plastik cerrahiye, kısırlaştırma operasyonlarından, ortopediye her türlü işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Başta Koray bey olmak üzere bütün ekibin minik dostunuzla içtenlikle ilgilenmesi içinizi gerçekten rahatlatıyor. Mama detaylarını vermeden gitmeyeyim😂 burada orta ve üst segment mamalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Açık mama standlarında on kadar mama çeşidi var. Kliniğin ziyaretçi potansiyeli yüksek olduğundan bu mamalar 1-2 gün gibi kısa bir zamanda bitiyor ve yerini hoooop yenisi alıyor. Anlayacağınız alacağınız mamalarda nem, küf, acılaşma, bayatlama durumu yaşamıyorsunuz, minik dostunuz bayıla bayıla yiyor. Antepte gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz, can dostunuzu hiç kuşkusuz emanet edebileceğiniz 2 klinikten biri ibrahimli toprak veterinerlik, diğeri de zaten TOPRAK Veterinerlik😂😂

2023:12:08 09:20:59
cem taşdoğan

cem taşdoğan

Mükemmel ilgili bir hayvan hastanesi . Pet oyuncaklar , mama çeşitleri çok fazla . Kedimin hastalığını kimse bulamazken Koray hocanın teşhisiyle birkaç günde iyileşti . Teşekkür ederim herkese tavsiye ederim .

2023:11:19 13:00:25
Pelin Öztürkmen

Pelin Öztürkmen

Benim 3 tane köpeğim var ve onları sahiplendiğim ilk günden beri tek adresim burası. Sayın veteriner hekim Koray bey işinde oldukça titiz, başarılı, tecrübeli ve bilgili bir hekim olduğunu gerçekten çok iyi yansıtıyor. Asla evcil hayvanlara gereksiz ilaç yüklemesi yapmıyor, öncesinde eğer mümkünse başka yöntemler deniyor. Sözüne ve bilgisine koşulsuz şartsız gerçekten güvendiğim bir hekim. Ayrıca hem kendisi hem de bütün ekip oldukça güler yüzlü ve ilgili. Fiyatları da piyasaya göre makul. Ama benim için gerçekten en kıymetli olan şey ilaç kullanımında çok kontrollü davranması.Toprak veterinerlik ailesine her şey için teşekkür ederim. 😊

2023:11:03 19:49:41
İhsan Türk

İhsan Türk

Koray hocama teşekkür ederim ekibi ve Güler yüzlü personellerine özellikle Samete

2023:10:12 12:32:34
murat karakaya

murat karakaya

Koray hocama cok teşekkür ederim.Kedim REX ile çok güzel ilgilendi.Klinikleri çok güzel temiz ve cihazlar yönünden donanımlı her türlü imkanları var herkese tavsiye ederim.Teşekkürler toprakpet❤️❤️❤️

2023:10:09 19:08:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı