Mi Life Vet Veteriner Muayenehanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Mi Life Vet Veteriner Muayenehanesi Gaziantep

Mi Life Vet Veteriner Muayenehanesi, Gaziantep şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir.

Tarihçe

Mi Life Vet Veteriner Muayenehanesi, 2010 yılında veteriner hekim Dr. Ayşe Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Mi Life Vet Veteriner Muayenehanesi, uygun fiyatlarla yüksek kalitede veteriner hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerimiz için detaylı fiyat bilgisi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Geniş kapsamlı veteriner hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Mi Life Vet Veteriner Muayenehanesi, evcil hayvanlarınızın sağlığına değer veren ve onlara sevgiyle yaklaşan bir ekip tarafından işletilmektedir. Evcil dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Mi Life Vet Veteriner Muayenehanesi Yorumlar - 1

user322029

Gaziantep Mi Life Vet Veteriner Muayenehanesi oldukça profesyonel ve ilgili bir ekip ile hizmet veriyor. Veteriner hekimlerin bilgisi ve tecrübesi sayesinde evcil hayvanlarımız en iyi şekilde tedavi ediliyor. Muayenehanenin temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Ekim 2024
Tugba Öztemiz

Tugba Öztemiz

Kedimizin kısırlaştırma operasyonunu yaptırdık öncesinde ve sonrasında gayet ilgili ve canlı odaklı yaklaştılar. Çok şükür kedimiz iyi. İşlerini severek yaptıkları için çok teşekkür ediyoruz. Çevremize ve araştıran herkese tavsiye ediyoruz. Emeğinize sağlık.

2024:01:17 18:33:34
Büşra Koçak

Büşra Koçak

2 Kedimin de kısırlaştırma operasyonunu buraya yaptırdık öncesinde ve sonrasında gayet ilgiliydiler. İşlerini severek yaptıkları çok belliydi. Çevremize ve araştıran herkese tavsiye ediyoruz. Emeklerinize sağlık.

2024:01:24 17:44:33
Sema Aslan

Sema Aslan

Kedimlzin kısırlaştırmasını yaptırdık daha önce kısırlaştırdığım ve sonrasında doğum yapan kedim biraz ağır bir operasyondu gerçekten çok ilgilendiler biz gitmesek kendileri aradılar antibiyotik tedavisi için bir gecede misafir ettiler kedimizi şu an durumu iyi şükür ben memnun kaldım hekimlere ilgisi için teşekkür ediyorum.

2024:01:07 16:39:11
Osman Turk

Osman Turk

Elinize sağlık çok güzel bi klinik sahibi ve çalışanlar gayet güler yüzlüBiz ve küçük kızımız gayet mutlu

2024:01:24 17:46:01
mesut ÖZONAT

mesut ÖZONAT

Veterinerimizin kedimizle ilgi alakası çok iyidi.Kendisine karma 1 aşısı için gittik kedimizle ilgili her türlü bilmemiz gereken detayı severek anlattı.İşlerini severek yapıyorlar.Üstelik daha çok ticaret değil canlı odaklılar.Kendilerine bu hizmeti bize sağladıklarından dolayı teşekkür ederiz.

2023:07:30 07:40:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–22:00
  • Salı 08:30–22:00
  • Çarşamba 08:30–22:00
  • Perşembe 08:30–22:00
  • Cuma 08:30–22:00
  • Cumartesi 08:30–22:00
  • Pazar 12:30–17:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı