Ateş Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Ateş Veteriner Kliniği

Ateş Veteriner Kliniği, Gaziantep şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için geniş kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktayız.

Tarihçe

Ateş Veteriner Kliniği, 2005 yılında Dr. Ahmet Ateş tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kliniğimiz evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatlar aşı türüne göre değişmektedir.
  • Ameliyatlar: Detaylı bilgi için kliniğimizle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Ateş Veteriner Kliniği'ni tercih etmeniz için evcil hayvanınızın sağlığına verdiğimiz önem, deneyimli ekibimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla size en iyi hizmeti sunmaya hazırız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Ateş Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user322023

Gaziantep Ateş Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimli. Hayvanımızın sağlık sorunlarıyla ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildik ve gerekli tedaviler hızlı bir şekilde uygulandı. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Ekim 2024
Hakan Kara (Karaoğlu)

Hakan Kara (Karaoğlu)

Kızımız Badem için gittik Melih bey yoktu ama 2. Veteriner hekim arkadaşta çok iyi ilgilendi 👍

2021:07:27 20:14:53
Fahri Rahanli

Fahri Rahanli

Çok ilgileniyorlar. Sorulan bütün sorulara cevap verecek kadar donanımlı arkadaşlar. İyi yürekli insanlar

2020:10:19 13:35:59
İbrahim Eriş

İbrahim Eriş

Kendisi nedendir bilinmez yerinde durmuyor, oraya bıraktığı personel hiç bir bilgisi olmadığı halde tamamen maddi odaklı müdahaleler yapıyorlar ben köpeğimi götürdüm mama yiyen köpeğim ordaki bilinçsizce yapılan müdakaleden sonra tamamen halsizleşti ve su dahi içemez oldu kendilerini aradığımda yine bilğisi olmayan personelle konuşmak zorunda kaldık ve yardımcı olamayacaklarını söylediler nöbetçi bakmamı söylediler çabalarımız ve sert çıkışlarımız sonunda nihayet geldiler ama yine para odaklı teklifler sunuldu zaten sabahına köpeğimi kaybettik. Ve bu benim aynı veyerinere götürüp ikinci köpeğimi kaybetmem oldu. Yani kendilerinden kaynaklı olduğunu tescillenmiş oldu. Ne yazıkki onların bir can olduğunu bilmeden mesleki tüccarlık ön plana çıkıyor!! Buralara yazan çizen birisi değilim hayatımda ilk defa böyle bişeyi dile getiriyorum Sadece dikkat edin onlarda bir can!!!

2021:07:11 21:01:10
Neslihan Şimşek

Neslihan Şimşek

Bu akşam üzeri kedim 4.kattan düştü panikle melih beyi aradım şehir dışında olduğunu yardimci olamayacağını söyledi bir numara veya nöbetçi vet hekim önermesini istedim internetten bakmam söyledi. Netten buldugum bir veti aradım ulaşamadım ikinci kez sevgili hekimimizi aradım aynı umursuz soğuk cevabı verdi ve biz şehrin içinde açık vet bulmaya çalışırken kedimi yolda kaybettik. En azindan arayıp sormasıni merak etmesini beklemek büyük saçmalık bu tipler hayvan sevgisi olmadan niye bu işi seçerler anlamış değilim. Allaha havale ediyorum umarım başka canlar sizin vicdaniniza kalmaz.

2019:05:27 00:18:44
Zehra919

Zehra919

Hiç iyi değil onlar Allah'ın sesiz kulu böyle mi mesleğinizi yapıyorsunuz asla ama asla götürmeyin muhabbet kuşumla ilgilenmediler suyuna vitamin katın geçer diyip geçiştirdiler başka veterinere götürdüğümuzde beyninde ödem olduğu söylendi hayvanınızi seviyorsanız götürmeyin

2021:07:25 12:09:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı