Vet. Hek. Esra Helvacıkara Veteriner Muayenehanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Vet. Hek. Esra Helvacıkara Veteriner Muayenehanesi

Vet. Hek. Esra Helvacıkara Veteriner Muayenehanesi, Gaziantep şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. 10 yıldan fazla bir süredir hizmet veren muayenehane, evcil hayvanlarınızın ihtiyaç duyduğu tüm veteriner hizmetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Vet. Hek. Esra Helvacıkara, veterinerlik eğitimini tamamladıktan sonra Gaziantep'te kendi muayenehanesini açmıştır. Profesyonel ve sevgi dolu yaklaşımıyla kısa sürede bölgenin tercih edilen veterineri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 50 TL
  • Aşı ve parazit ilaçları: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyat ve cerrahi müdahaleler: Fiyatlar işlem ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık
Vet. Hek. Esra Helvacıkara Veteriner Muayenehanesi'ni tercih etmeniz için evcil hayvanlarınızın sağlığına verdiği önem, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı göz önünde bulundurulmalıdır. Evcil dostlarınızın en iyi bakımı ve tedavisi için biz buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Vet. Hek. Esra Helvacıkara Veteriner Muayenehanesi Yorumlar - 1

user321981

Gaziantep Vet. Hek. Esra Helvacıkara Veteriner Muayenehanesi'ne kedi dostumuzu götürdük ve çok memnun kaldık. Veteriner hekim çok ilgili ve bilgiliydi, kedinin muayenesini titizlikle yaptı. Muayenehanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Ekim 2024
oya topuz

oya topuz

Esra hocam her zaman cok ilgili iki minik kedi evladimizla. Ayrica cok dusunceli asla fazladan islem yapmak vs gibi bi derdi yok cocuklarin caninin yanip yanmamasi onlarin ne hissetigi onun icin onemli. Kendisi cok kiymet veriyor miniklere. Ayrica gittigimde kendisinin kurtardigi Böcük kedi yi görmek beni mutlu ediyor ❤️🥰

2024:01:04 09:54:35
Sıla Karakoyunlu

Sıla Karakoyunlu

önceden çevreden duyarak geldiğim yaklaşık 1 yıldır da çok memnun bir şekilde geldiğim veteriner. Esra hanım mesleğinde çok iyi ne zaman ihtiyacımız olsa saat kaç olursa olsun her zaman destek oldu bize. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz💞💞

2024:01:04 08:47:19
Hatice C.

Hatice C.

Kliniği internetten araştırıp bulmuştuk çok memnun kaldık Esra Hanım çok güleryüzlü çok ilgili bir veteriner hekim ☺️kedimiz hasta olduğunda akşam saat 9 da bizim için kliniğini açtı siz de gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

2024:01:04 08:54:09
tugce bakar

tugce bakar

Tüm tedavi ve aşılarımız için tek adresimiz, çok ilgili bir klinik, gönül rahatlığıyla canlarımızı emanet edebildiğimiz bir doktorumuz ve çok güzel bir ekibi var,teşekkürler.

2024:01:05 19:54:16
Mükremin Siviş

Mükremin Siviş

Çok memnun kaldık ilgi alaka süper herkesin gönül rahatlığıyla gitmesini tavsiye ederim

2024:01:04 13:21:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar 12:00–15:30

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı