KANTARA TURİZM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Kantara Turizm

Kantara Turizm, Gaziantep şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şirket, turizm sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip profesyonel bir ekipten oluşmaktadır.

Tarihçe

Kantara Turizm, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Şirket, bireysel ve grup turları, otel rezervasyonları, araç kiralama ve transfer hizmetleri gibi geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kantara Turizm, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Şeffaf fiyat politikası sayesinde müşterilerine en uygun seçenekleri sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli tur rehberleri
  • Geniş araç filosu ve konforlu transfer hizmetleri
  • Özel tur paketleri ve kişiye özel hizmetler
  • Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı
Kantara Turizm'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekip, geniş hizmet yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla size unutulmaz bir seyahat deneyimi sunmayı hedeflemekteyiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil KANTARA TURİZM Yorumlar - 1

user321949

Gaziantep KANTARA TURİZM Seyahat Acentası ile yaptığım seyahat deneyimi oldukça memnun ediciydi. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde sorunsuz bir tatil geçirdim. Tur programı oldukça keyifliydi ve gezilecek yerlerin seçimi de çok başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Ekim 2024
Kvs

Kvs

Rezil bi şirket gezi iptal oldu parayı iadesini çok geç yaptılar.Paramı istemeye ben utandım artık her gün her gün. Parayı iade ettiklerinde de eksik ettiler bu seferde, eksik yatırdıkları paramı iade etmemek için oyalayıp durdular. Daha beni suçlu çıkarmaya çalıştılar. Asla tavsiye etmiyorum.

2023:07:14 07:49:15
Ömer Cengiz ÇELEBİ

Ömer Cengiz ÇELEBİ

Sıklıkla seyahat edince ulaşım ve konaklama organizasyonları bireysel olarak önemli bir iş kalemi haline geliyor. Rota seçimi, ulaşım şekli ve saati, uygun bilet, uygun konaklama, doğru fiyat ve sorunsuz uygun kalite yakalamak için terlemek gerekiyor. Bunlar için yeterli emek ve mesai harcamak ise her zaman mümkün olamayabiliyor. Ben Kantara Turizm'den aracılık hizmeti almak yerine güven satın alıyorum. Tek telefonumla tüm organizasyonlarımın kusursuz yapılmasının yanında, uçuş iptali, ayıplı hizmetler ve benzeri her türlü problemli durumlarda, gecenin alakasız saatlerinde bile sorunlarımla ilgilenip çözüyorlar. Sekiz yıl önce gluten alerjim olduğunu bir kere laf arasında söylemiştim. O zamandan beridir yurt içi ve yurt dışı uçuşlarımın tamamında özel menüm bile ayarlanıyor. Tüm fiyat ve kalite düzenlemeleri benim menfaatimi gözetecek şekilde yapılıyor. Araca binip havaalanına giderken telefon açıp tüm organizasyonlarınızı hızla yaptırmanız ve havaalanına ulaştığınızda check-in bile yapıldığını görmeniz Kantara ile mümkün. Kendini güvende hissetmek isteyenlere.......

2022:09:09 14:19:22
Seydi HÖSÜKLER

Seydi HÖSÜKLER

Fotoğraf Ve Kültür Turları,Uçak Bileti,Vize İşlemleri İçin Güvenilir Bir Adres.Sektörün Öncülerinden.Herkese Tavsiye Ediyorum.Benim İçin Güzel Bir Deneyimdi.Ayrıca Hasibe Hanıma Ayrıca Teşekkür Ediyorum İlgi Ve Alakalarından Dolayı.

2021:09:24 05:49:22
Onur Aslantaş

Onur Aslantaş

Harika ve sorunsuz bir tatil geçirmeme yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Güleryüzlü ve profesyonel hizmet için çok teşekkürler.

2021:09:20 09:22:19
Utku Mersinli

Utku Mersinli

Turlarınızdan çok memnun kaldım, herşey en ince detayına kadar düşünülmüştü, herkese tavsiye ederiz.

2021:06:10 08:34:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı