Gaziantep Buhara Turizm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Gaziantep Buhara Turizm

Gaziantep Buhara Turizm, Gaziantep şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şirket, turistik turlar düzenleyerek şehrin tarihi ve kültürel güzelliklerini ziyaretçilere tanıtmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Buhara Turizm, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehrin turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflemektedir. Profesyonel rehberler eşliğinde düzenlenen turlar ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Gaziantep Buhara Turizm, kaliteli hizmet anlayışıyla uygun fiyatlar sunmaktadır. Tur paketlerinin fiyatları turun süresine ve içeriğine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel rehberler eşliğinde turlar
  • Özel tur paketleri
  • Gaziantep'in tarihi ve kültürel yerlerini keşfetme imkanı
Gaziantep Buhara Turizm'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel rehberler eşliğinde şehri keşfetme imkanı sunması, özel tur paketleri ile kişiye özel deneyimler yaşatması ve uygun fiyat politikası ile kaliteli hizmet sunması gibi avantajları bulunmaktadır. Gaziantep'i ziyaret eden herkesin bu turizm şirketini tercih etmesini öneririz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Buhara Turizm Yorumlar - 1

user321917

Gaziantep Buhara Turizm Seyahat Acentası ile yaptığım seyahat deneyimi oldukça memnun ediciydi. Personelin ilgisi ve yardımseverliği sayesinde sorunsuz bir şekilde seyahatimi gerçekleştirdim. Tur programı oldukça keyifliydi ve gezilecek yerlerin seçimi de çok başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Ekim 2024
Cüneyt Demirtaş

Cüneyt Demirtaş

Buhara turizm ile Kuzey Güney Ege turuna katıldım. Çok güzel bir geziydi, kesinlikle tavsiye ederim. Rehberimiz Özgür beye ve ekibine ilgi ve alakalarindan dolayı teşekkür ederim. Tam bir aile havası vardı.

2023:08:19 19:21:09
Mehmet Doğan Çiftçi

Mehmet Doğan Çiftçi

Buhara turizm ile güzel bir tatil yapıyoruz ilgi ve alaka güleryüz harika, rehberimiz Ercan bey, şirket ortaklarından Adem bey ve muavin Mustafa kardeşimizin emeğine sağlık. Tekrar bir gezide görüşmek üzere…

2023:07:23 10:42:20
Sibel Taşkır

Sibel Taşkır

Kesinlikle muhteşem ötesi bir tatil yaşadık.Oteller,yemekler ,otobüs ,güleryüz,ilgi ve alaka harikydı.Başta Buhara ailesini sonrasında rehberimiz Özgür beyi ve muavin Mustafa kardeşimi tek geçerim.Tekrar bir gezide bir araya gelmek dileğiyle.

2023:07:14 16:57:13
Tuğçe Uysal

Tuğçe Uysal

Bu güzel tatil ve bize olan ilginiz alakanız için çok teşekkür ederiz 🌸

2023:08:10 17:27:02
Zeynep Yildiz Ozlu

Zeynep Yildiz Ozlu

Buhara yıllardan beri güvenle katıldığım bir tur. Adem bey başta olmak üzere tur rehberleri şoförleri o kadar samimi ve güler yüzlüler ki ailemle her katildigimda mükemmel anlar yaşattılar seçtikleri oteller temiz yemekleri güzel en önemlisi de herkes çok güler yüzlü ☺️☺️

2023:08:30 10:16:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı