SELEVKOS TRAVEL AGENCY &AVRO RENT A CAR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Gaziantep SELEVKOS TRAVEL AGENCY & AVRO RENT A CAR

SELEVKOS TRAVEL AGENCY & AVRO RENT A CAR, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir seyahat acentesi ve araç kiralama firmasıdır. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan işletme, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

İşletmenin Tarihçesi

SELEVKOS TRAVEL AGENCY & AVRO RENT A CAR, 2010 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren işletme, sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Kampanyalar ve indirimler

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Geniş araç filosu
  • 24/7 müşteri desteği
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Kapsamlı seyahat ve tur hizmetleri
SELEVKOS TRAVEL AGENCY & AVRO RENT A CAR'i tercih etmeniz için birçok neden var. Uygun fiyatlarımız, geniş araç filomuz, 24/7 müşteri desteğimiz ve profesyonel ekibimizle size en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Siz de seyahatlerinizde güvenilir bir partner arıyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey SELEVKOS TRAVEL AGENCY &AVRO RENT A CAR Yorumlar - 1

user321807

Gaziantep SELEVKOS TRAVEL AGENCY & AVRO RENT A CAR Seyahat Acentası oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araç kiralama konusunda çok yardımcı oldular ve seyahat planımızı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmemize yardımcı oldular. Personelin ilgisi ve hizmet kalitesi de oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Ekim 2024
Ali Yılmaz

Ali Yılmaz

Yalanla dolanla iş yapmaya çalışan iş yeri mi diyeyim ticarethane mi diyeyim yok yok yukarıda bir arkadaş yazmış doğru bir tabir kullanmış ve işyeri sahibi sinirlenmiş numara bırakmış. Şşşş Aslan kendine gel sen kimsin? Bana bak dürüst ol vatandaşa karşıda dürüst ol öyle gel

2022:11:10 05:03:12
Servet Servet

Servet Servet

Öncelikle sözünde durmayan dürüst olmayan şirket mi diyeyim kafasına göre iş yapan işletmemi diyeyim bakkal dükkanının bile vizyonu olur. Sırf kuru gürültü şöyle yaptık böyle büyüğüz böyle yaparız ağzının içi yalan dolan dolu. Bana verilen sözü tutmadınız vatandaşa hiç tutmazsınız sıfır yıldız olsa onu vereceğim ama yok işte

2022:10:17 07:37:06
Kübra Çelik

Kübra Çelik

kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aracın deposunu full iade ettiklerini söyleyip aracı 88km kullandıktan sonra fullediğimde 76.32₺ dizel yakıt aldı. Firmaya bildirdiğimde aracı müşteriden alıp yıkatıp size teslim ediyoruz. Buna yapabilecek hiçbir şeyimiz yoktur diyerek bir önceki müşterinin veya kendilerinin kullanmış oldukları yakıtı bana ödettiler . Konuyu konuşabileceğiniz öneri şikayette bulunabileceğiniz bir muhatap yok ne yazıkki!

2019:02:09 23:30:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı