Selimiye Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Selimiye Taksi Gaziantep

Selimiye Taksi, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. Şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Selimiye Taksi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Selimiye Taksi, adil ve uygun fiyat politikasıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır. Sabit fiyatlar ve kilometre bazlı ücretlendirme seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • 24 saat hizmet verme
  • Deneyimli ve profesyonel şoförler
  • Temiz ve konforlu araçlar
Selimiye Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her zaman güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatları ve profesyonel ekibi ile tercih edilmesi gereken bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Selimiye Taksi Yorumlar - 1

user321707

Gaziantep Selimiye Taksi Taksi Durağı oldukça hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve konforlu, şoförler ise son derece kibar ve yardımseverler. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

14 Ekim 2024
havva şahin

havva şahin

Saat 18:25'te 27 numaralı butonun bulunduğu adrese gönderdiğiniz taksi şöförünüz gelmiş geçmiş en iyi şöförünüz, 4 yıldır bu durağı kullanıyorum en iyisi buydu buradan teşekkür ederim şöför beye, değerini bilin derim.

2023:11:10 18:47:09
Ahmet Kılıç

Ahmet Kılıç

Acil bi durum olduğunda çevresinde bulunan evlere imkan sağlayan iş yeri

2023:10:10 16:35:13
Müslüm

Müslüm

Uzun yıllardır hizmet veren, Gaziray Selimiye istasyonu karşısında yer alan taksi durağıdır.Ayrıca, taksi durakları hakkında genel bir bilgi de ekleyelim.Taksi durakları, şehirlerdeki en önemli ulaşım araçlarından biridir. Taksi durakları, yolcuların taksiye erişimini kolaylaştırır ve taksi şoförlerinin müşteri bulmasını sağlar. Taksi durakları ayrıca şehirlerdeki trafik sıkışıklığını azaltmaya yardımcı olur. Taksi duraklarının temizliği ve düzeni de taksi şoförleri ve müşteriler için önemlidir. Taksi duraklarının temizliği ve düzeni de taksi şoförleri ve müşteriler için önemlidir.İyi çalışmalar dilerim.

2023:04:11 16:59:08
Mustafa Yıldırım

Mustafa Yıldırım

Para üstü vermeyi bilmiyorlar bir daha asla çağırmam

2023:07:07 06:38:12
Hamza YAVUZ

Hamza YAVUZ

Güvenli ve hijyenik 100 de 100 müsteri memniyeti teşekkür ler Selimiye Taksi

2022:06:13 22:37:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı