Kaya Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Kaya Taksi

Kaya Taksi, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirlerarası taksi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Kaya Taksi, 1995 yılında Gaziantep'te kurulmuş olup, uzun yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun ve sabit fiyatlar
  • Şeffaf ücretlendirme
  • Ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • Şehir içi ve şehirlerarası seyahat imkanı
Kaya Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlarla konforlu bir seyahat deneyimi yaşamak isteyen herkesin tercihi olmaya devam etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Kaya Taksi Yorumlar - 1

user321675

Gaziantep Kaya Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri de son derece profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaştırıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

14 Ekim 2024
Hüseyin Cokbilir

Hüseyin Cokbilir

Sıfır yıldız veremediğimden bir yildiz vermek zorundayim. Taksiciler her binişte daha fazla para istiyorlar. Mesafe işlerine gelmediği zaman çok agresif davranıyorlar. Antebin en kötü taksi durağı

2023:08:03 19:27:33
okan turk

okan turk

Çok kötü işletme allah bunlara kimsenin işini düşürmesin müşteriye saygıları yoktur sürekli fazla fiyat çekiyorlar cimere şikayet edicem

2023:08:03 13:20:55
İnsan Sevmim

İnsan Sevmim

Beş para etmez işletme , arayınca mesafeyi soruyor yakınsa gelmiyorlar , yok da demiyorlar önce tamam diyor sonra abi araç yok diyorlar duraklarına gittim 3 araç vardı.

2023:07:15 18:53:34
Ferdi Bozkurt

Ferdi Bozkurt

Kalite sıfır 5 agustos cuma saat 02 30 taksi duragının karşısında zile basıyorum söförler beni duraga cagırıyor karşıdan hastaneye gideceyimi biliyorlar sırf 5 tl fazla alabilmek icin yapılan haksızlık sürekli kaya taksi duragının müşterisiydim artık deyilim sizin araclarınizla tilhabeş koyüne cok gittim sadece gidiş gelişi 600 tl verdiyim zaman oldu beklemeksizin 3 tl icin yaptıgınız aýip

2022:08:05 00:40:06
Mevlüt

Mevlüt

Şoförün araç bilgisayar ekranıyla oynar gibi yapıp tarife değişikliği yapmasına şahit oldum neydi ne yaptı bilmiyorum çünkü gündüz ve gece tarifesi yerine 1a ve 1b yazıyor. yolculuğun bi kısmında 1a yazarken geri kalan kısımda 1b yazdı. Devamlı kornaya basması da şüphe uyandıran başka bir rahatsız edici etken.

2021:10:12 11:34:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı