Karataş Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Karataş Taksi

Gaziantep Karataş Taksi, şehirde hizmet veren köklü bir taksi firmasıdır. 1990 yılında kurulan firma, uzun yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Gaziantep Karataş Taksi, 1990 yılında kurulmuş olup, şehirde taksi hizmeti veren en eski firmalardan biridir. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Gaziantep Karataş Taksi, adil ve uygun fiyat politikasıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Sabit fiyatlarla çalışan firma, müşterilerine her zaman net ve şeffaf bir fiyatlandırma sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli şoförler
  • 24 saat hizmet verme
  • Temiz ve konforlu araçlar
Gaziantep Karataş Taksi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, güvenilir ve kaliteli bir taksi hizmeti sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Karataş Taksi Yorumlar - 1

user321657

Gaziantep Karataş Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri ise son derece profesyonel ve saygılı. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

14 Ekim 2024
Mustafa Çakmak

Mustafa Çakmak

Eğer taksilerine binmek gibi bir hataya düştüyseniz gideceğiniz yerin konumunu haritalardan mutlaka açıp takip edin. Yoksa ne kadar uzun yol varsa oraları dolanır. Öyle de ahlaklılardır…

2023:12:16 21:05:20
Berat Delen

Berat Delen

1 hafta önce bir araçla Batman’a gittim yolculuğumuz çok güzel geçti dikkat konusunda hız konusun da çok hassaslar tebrik ediyorum fiyat konusunda ise çok anlayış gösterdiler dönüşte tekrar sizi arayacağım Karataş taksi🤝🚖

2023:11:03 06:36:12
Mustafa Tütün

Mustafa Tütün

Kaliteli hızlı ve güler yüzlü hizmetinden dolayı teşekkür ederim karataş taksi ekibine

2023:05:09 07:01:47
Salih çelebi

Salih çelebi

07/01/20 tarihinde sabah 6.50 gibi karatas da bindim taksiye 27/0584 plakalı taksici akkent dedim adam giderken sanki ilk defa araba kullanıyormuş gibi gta ordan sola döneceğiz dememe rağmen sağa döndü yanlış sola döneceksin dediğimde sabah sabah diye tepki gösteren yolcuya şoför kardeş hiç hoş bir yaklaşım değil hem ücret 1190 tl tutarken 15 tl alıp bereket versin deyip cebine koydu .

2020:01:07 04:22:18
Duran Çırak

Duran Çırak

Fazla para almak için yolu uzatıp trafiğin yogun oldu yerden gidiyorlar gerçekten hak yiyorlar yazıklar olsun 27 T 0794 plakalı araç

2022:06:30 15:53:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı