Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Gaziantep şehrinde yer alan bir hayvanat bahçesidir. 1976 yılında kurulan bu hayvanat bahçesi, ziyaretçilere birbirinden farklı hayvan türlerini görebilecekleri bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, şehrin en eski ve en büyük hayvanat bahçelerinden biridir. Yıllar içinde sürekli olarak gelişen ve genişleyen bu hayvanat bahçesi, ziyaretçilerine eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nin giriş ücretleri oldukça uygun ve erişilebilirdir. Ayrıca belirli günlerde indirimler ve kampanyalar düzenlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Birbirinden farklı hayvan türlerini görebileceğiniz geniş bir alan
  • Eğitim ve bilgilendirme programları
  • Oyun ve dinlenme alanları
  • Kafeterya ve restoranlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, aileler, çocuklar, öğrenciler ve hayvanseverler için harika bir gün geçirebilecekleri bir mekandır. Doğayı ve hayvanları yakından görmek isteyen herkesi bu güzel hayvanat bahçesini ziyaret etmeye davet ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Yorumlar - 1

user321641

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, şehrin en önemli turistik yerlerinden biri. Burada birçok farklı hayvan türünü görebilir, doğayla iç içe vakit geçirebilirsiniz. Hayvanat bahçesinin bakımı oldukça iyi, hayvanların yaşam alanları geniş ve doğal ortamlarına uygun şekilde düzenlenmiş. Ayrıca burada çocuklar için eğitici etkinlikler ve oyun alanları da bulunuyor. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

13 Ekim 2024
Güzeşte

Güzeşte

Burası çok geniş bir alanı kapsıyor. Normalde hayvanat bahçesi denildiğinde küçük kafeslere tıkışmış hayvanlar gelebilir ama burası öyle değil.Her hayvanın tabiatına göre geniş yerler yapılmış.Dışarıdan yiyecek içecek, scooter paten gibi şeyler alınmıyor. Bence insanları yürümeye teşvik ediyor.Tuvaletler daha temiz olabilir. Özellikle haftasonu gezi için öğrencilerin ziyaret edeceğini varsayarsak..Gördüğüm bazı eksiklikler var.1-Fil için bir su havuzu yapılabilir.2- maymunların yaşam alanları daha da yeşertilebilinir.

2023:09:12 10:41:47
Nejat GÖKTEPE

Nejat GÖKTEPE

Hayvanat bahçesi güzeldiFakat yılanlar hiç hareket etmiyordu canlı mi değil mi emin olamadımBalık akvaryumu güzeldiKuş evinde bazı kuşlar yerinde yoktuTimsah hareketsizdi sanki heykel gibiAma yinede iyiydiSize tavsiyem 4 ten sonra gidin çünkü öğle vakti gittiğiniz zamn hayvanlar sıcaktan bayilmis vaziyette oluyor

2023:09:25 09:26:19
Ömer KÜÇÜK

Ömer KÜÇÜK

Giriş çok uygun, arazi geniş. Ancak ilgisiz. Tel örgülerinin önündeki ağaçların mantığını anlayamadım. İnsanlar hayvanları görmeye geliyor ancak tellerin önündeki ağaçlardan hayvanlar görünmüyor.

2023:10:16 16:53:52
Onurhan C.

Onurhan C.

Hayvanat bahçesi orman yangınları nedeniyle kapalıydı fakat şu anda açık. Google haritalarda giriş kapısı güneyde gözükse de giriş kuzey kapısından yapılıyor. Haritalara aldanıp güney kapısına gitmeyin. İçerisi oldukça geniş ve çok farklı hayvan türlerine ev sahipliği yapmakta. Hayvanlar kötü kokuyor, bakımsız diyenlere sesleniyorum; Bu onların doğal kokusu ve siz de onların misafirisiniz. Her gün şampuanla yıkanacak halleri yok. Su kirli diyenler için de; Hiç National Geographic belgeselleri izlemediniz mi? Afrika kıtasındaki hangi su kaynağı berrak? Hangi su kaynağı temiz? Hayvan toza toprağa karışıp suya giriyor. Devirdaim sistemi olsa bile suyu berrak yapmayacaktır. Unutmayın bizler onların misafiriyiz.Birkaç eksikten söz edeceğim;- Büfelerde kredi kartı geçmiyor.- Hayvanların camları oldukça kirli, bu camların temizlenmesi gerek. (Fotoğraf ve video çekimine engel oluyor)- Ulaşım büyük bir sorun. Ya şahsi aracınızla ya da taksiyle geleceksiniz. Halk otobüsü yetersiz kalıyor.Ailenizle, eşinizle, dostunuzla acele etmeden gezmenizi tavsiye ediyorum.

2023:08:19 21:28:11
Seyit Ahmet Yücel

Seyit Ahmet Yücel

Güzel bir yer. Bakımlı ve temizliğe özen gösteriliyor. Çok büyük bir alanı kapsıyor o yüzden Türkiye'nin en büyüğü. Ailenizle güzel vakit geçirebileceğiniz bir yer tavsiye ederim

2023:09:11 21:03:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi 08:00–17:00
  • Pazar 08:00–17:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı