Star Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Star Taksi

Star Taksi, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir taksi şirketidir. Şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Star Taksi, 2005 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir taksi hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

Star Taksi, adil ve uygun fiyat politikasıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Sabit fiyatlarla şehir içi ve şehirler arası seyahat imkanı sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli şoförler
  • 24 saat hizmet verme
  • Temiz ve konforlu araçlar
Star Taksi, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilen bir taksi şirketidir. Güvenilirlik, konfor ve uygun fiyatlarla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Star Taksi Yorumlar - 1

user321605

Gaziantep Star Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve konforlu, şoförler de oldukça profesyonel ve saygılı. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde istediğim yere ulaşmamı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

13 Ekim 2024
Berker Senkaya

Berker Senkaya

Güler yüzlü sürücüleri ile memnun kaldığımız taksi durağı. Özellikle Ömür bey'e ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

2023:08:06 08:43:49
serdar aksoy

serdar aksoy

Rezalet ; havaalanına gitmek için aradım; 250 TL sabit fiyat verdiler, varınca taksimetre 390 TL yazdı diyerek o fiyatta diretti taksici 👎🏻👎🏻👎🏻Durak taksisi diye güvendik, yoldan taksi çeviririm daha iyi …

2023:04:16 16:15:59
ceren cemre

ceren cemre

Çok kötü berbat ötesi işlerini hiç yapamayan aradığında gelmeyen araç bekliyor diye yalan söyleyen durağına gidip araca bindiğin zaman biz sizi bekleyemeyiz özel şoförünüz değiliz diye tartışan zaten böyle taksime biteceğine toplu taşıma biçilmesin gereken görevini yapamayan taksicilerin yüz karası normalde asla bir yıldızı bile hak etmiyorlar

2022:02:01 13:33:47
Yagmur Solak

Yagmur Solak

İşini cok güzel yapan bir taksidir hepside güler yüzlüdür saygılıdır herkese tavsiye ederim.

2019:02:15 17:30:18
Orhan S

Orhan S

Güvenilir ve düzgün hizmet. Çevredeki duraklara göre en iyisi. Tavsiye ederim.

2021:06:21 14:10:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı