Can Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Can Taksi

Can Taksi, Gaziantep şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. Şehir içi ve şehirler arası transfer hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Can Taksi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır Gaziantep halkına güvenilir ve kaliteli taksi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun ve sabit fiyatlar
  • Şeffaf ücretlendirme
  • Ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • Hızlı ve güvenilir transfer
Can Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Güvenilirlik, konfor ve uygun fiyatlar için Can Taksi tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Can Taksi Yorumlar - 1

user321591

Gaziantep Can Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri de son derece profesyonel ve saygılı. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

13 Ekim 2024
cetonun yeri

cetonun yeri

Adamları ariyosun telefonu açıyor bekleyin diyor telsizle konuşuyor sonra telefonu suratına kapayıp telefonu açmıyor bu kadar gereksiz bi durak :)

2023:06:29 06:21:22
Mehmet Demir

Mehmet Demir

Gerizekalı lar 5 kişinın istune ekstıra üçret istıyorlar

2023:07:15 10:51:22
Seyyah Gurme

Seyyah Gurme

Çağırdığımda hızlıca geldi , lakin götürürken gideceğim yere farklı yoldan götürdü gibi geldi inerken sordum kendince bir açıklama yaptı ama tatmin olmadım varsa bir hile vebali onlarındır.

2022:07:30 16:22:00
Ayfer Almas

Ayfer Almas

Aradığımızda telefonlar hep meşgul bu yüzden tercih etmiyorum denemeyin sakın diyim aman 8 kere aradık hiçbirinde açmadılar telefonlar meşguldü

2022:08:21 13:29:27
KADİR DANABAŞ

KADİR DANABAŞ

Gayet hızlı ve kaliteli hizmet veriyorlar. Şöförler aşırı güler yüzlü ve sıcak kanlı. Ayrıca her türlü yere ulşaım sağlıyorlar. Ayrıca çok elverişli bir mevkideler ve tam bir aile ortamı var. Kesinlikle takside birinci tercihimiz OLMALI. TEŞEKKÜRLER CAN TAKSİ 🌹

2021:08:21 17:46:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı