Mavi – Forum Gaziantep AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Mavi - Forum Gaziantep AVM

Gaziantep şehrinde bulunan Mavi - Forum Gaziantep AVM, Türkiye'nin önde gelen giyim markalarından biri olan Mavi'nin mağazasıdır. Mavi, kaliteli ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken bir marka olup, müşterilerine geniş ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Mavi, 1991 yılında İstanbul'da kurulmuş olup, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde de mağazaları bulunmaktadır. Mavi - Forum Gaziantep AVM ise 2010 yılında açılmıştır ve Gaziantep halkına Mavi'nin kaliteli ürünlerini sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Mavi - Forum Gaziantep AVM, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Sezon indirimleri ve kampanyaları ile müşterilerine avantajlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve şık tasarımlar
  • Uygun fiyatlar
  • Sezon indirimleri ve kampanyalar
Mavi - Forum Gaziantep AVM, kaliteli ve şık giyim ürünleri arayan müşteriler için ideal bir alışveriş noktasıdır. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesi ile tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Mavi – Forum Gaziantep AVM Yorumlar - 1

user321427

Forum Gaziantep AVM içerisinde bulunan Gaziantep Mavi mağazasından çok memnun kaldım. Mağazada geniş ürün yelpazesi bulunması ve çalışanların yardımseverliği beni oldukça etkiledi. Ayrıca mağazanın düzenli ve temiz olması da alışveriş deneyimimi daha keyifli hale getirdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mağaza.

13 Ekim 2024
Fatoş Yaprak

Fatoş Yaprak

Çok ilgisizler. Mağaza çalışanlarınin aklı bir karış havada . Hizmet sıfır. Çalışanlar çok dikkatsiz ve ilgisiz . Aldığım pantolon alarm unuttular. Değiştirmek için tekrar Mağaza gitmemi istediler. O kadar yol gidip gelmek zorunda değil kimse . ZAMAN VE PARA KAYBI

2023:11:04 13:08:28
Cuneyt Tiryaki (ZenXman YouTube)

Cuneyt Tiryaki (ZenXman YouTube)

Ne kadar kalitesiz eleman varsa toplamışlar hepsini bir araya! 6 corap birde hanıma elbise almaya gittim. Bir ton degisiklik yaptilar coraplarin uzerinde 3 al 2 ode yazarken "bugun yeni kampanya geldi 2 al 3 ode kalkti 25 tl 3 tane bu gecmiyoo su gecmiyoo" beyin birakmadiniz anasini satim! Biraktik çorapları sonunda. Kimse bize yardim etmedi kasaya gelince adlarini yazdirmak icin adeta birbirleriyle yaristilar!!! Ayiptir resmen

2019:10:19 17:17:09
Gökhan ASLAN (Antepli)

Gökhan ASLAN (Antepli)

Yıllar önce Mavi piyasaya ilk çıktığı zamanlarda bir kot 👖 almıştım, satıcının söylediğine göre kök boya kullanılmış,Yıllarca kullandım ne renk attı nede başka bir deformasyon parasının hakkını fazlasıyla verdiAma son 5-6 yıl içinde ne almışsam memnun kalmadım kot 👖 lar çok erken tifsime yapıyor çürüyor, formunu kaybediyorBir kez geri götürdüm 1,5 yıl önce almıştım dedim sorumlu kişi zaten ömrüde okadardır dedi ( o an aklıma arkadaşım 1,5 yıl boyunca sadece bu pantolonumu giydim benki demek aklıma gelmedi)Kazak aldım bir kolu diğerinden uzun götürdüm değiştirdiler denemeden çıktım evde baktım oda öyle tekrar gittim paramı istedim önce yanaşmadılar ama sinirlenince verdilerİnanın o kazakların tümü öyleydi cansız mankenlere giydirdikleri kazakların bir kolu katlıydı model olsun diye yaptılar sanıyordum ama anladımki tümüyle defoluBurda şikayetim mağazaya bayiye değil mavi markasının bizzat kendisineResmen markayı satıyorlar kaliteden eser yok kesimleri iyi okadar1 yıldızı dahi haketmiyor nazarımda

2018:07:13 14:19:20
Richy Kiosk

Richy Kiosk

Tek yildizi bile hak etmiyorlar

2023:07:11 11:51:31
büşra şahin

büşra şahin

Çalışanlar, emekçi insanlar oldukca ilgilendiler. Memnun kaldım personelden. Iyi çalışmalar.

2020:11:29 17:04:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 11:00–19:30
  • Pazar 11:00–19:30

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı