Decathlon Sanko Park AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Decathlon Sanko Park AVM

Decathlon Sanko Park AVM, spor giyim ve ekipmanları konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunan uluslararası bir perakende mağazasıdır. Müşterilerine kaliteli ürünler ve uygun fiyatlar sunarak spor yapmayı herkes için erişilebilir kılmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Decathlon, 1976 yılında Fransa'da kurulmuş ve bugün dünya genelinde birçok ülkede faaliyet gösteren bir markadır. Türkiye'de ise ilk mağazasını 2008 yılında açmıştır. Sanko Park AVM'deki mağazası ise 2015 yılında hizmete girmiştir.

Fiyat Politikası

Decathlon, uygun fiyat politikasıyla bilinir. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine ekonomik bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlar.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Decathlon Sanko Park AVM, spor yapmayı seven herkesin tercih etmesi gereken bir mağazadır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve kaliteli ürünleri ile müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmayı amaçlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Decathlon Sanko Park AVM Yorumlar - 1

user321389

Decathlon Sanko Park AVM mağazasını ziyaret ettim ve oldukça memnun kaldım. Mağaza geniş bir ürün yelpazesine sahip ve her spor dalına uygun ekipmanları bulmak mümkün. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Ayrıca mağazanın düzenli ve temiz olması da beni memnun etti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mağaza.

13 Ekim 2024
Müslüm Cankaya

Müslüm Cankaya

Geçen hafta nabaiji marka yüzücü gözlüğü almıştım oğluma. İlk kullanımda orta kısımdan kırıldı. Değişime gittiğimde bunun kullanıcı hatasından kaynaklı olduğu ve değişim olmayacağı söylendi. Satış odaklı bir magaza müşteri memnuniyeti sıfır. Biraz sesimizi çıkardık da kullanıcı hatası olmadığını anlayıp değişim yaptılar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sattığın malın arkasında durmuyorsan yapmayacaksın bu işi!!!!

2024:01:21 21:26:47
Yasin Urhun

Yasin Urhun

Ürün çeşitliliği az ve çalışanlara birşey sorulduğunda telefonu bırakıp ve insallarla nasıl konuşulması gerektiğini konusunda biraz ders vermenizi tavsiye ederim

2024:01:12 11:59:37
ErDiNç

ErDiNç

Mağaza Sanko alışveriş merkezi içerisinde gayet büyük bir alanda hizmet veriyor , çalışanlar yardım sever , aradığınız ürünü bulamazsanız internetten alın , teslimatı mağaza yapsın

2023:12:12 12:55:06
Murat ADIRBELLİ

Murat ADIRBELLİ

Geçen hafta mont aldım beğenmediğim için bugün iade etmek istedim, iade alınmadı. Değişim yapmak istedim değişim de yapılmadı. Gaziantep sankopark avm. 2 ay değişim süresi verip değiştirmediler, sistemde kaydımı yapmadıkları için. Bu şekilde Müşteri memnuniyeti olmaz.

2023:11:18 20:46:18
Ufuk Erbil

Ufuk Erbil

Spor ürünlerinin tek çatı altında olması çok iyi oluyor. Bir çok spor ürününe rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Sanko gibi bir avmde olmazsa olmaz tabi. Ürünleri kaliteli olduğundan tabi fiyatada yansıyor bu durum 😊 keyifle alışverişinizi yapabileceğiniz bir mağaza. Kampcılık malzemeleri ve araçlarıda mevcut. Bir çok spor dalının ürünleri var yani..

2022:08:01 21:57:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı