Köşker Yemeni

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Köşker Yemeni

Köşker Yemeni, Gaziantep şehrinde bulunan bir restorandır. 1995 yılında kurulan işletme, yöresel lezzetlerin en iyi şekilde sunulduğu bir mekan olarak hizmet vermektedir.

Tarihçe

Köşker Yemeni, geleneksel Gaziantep mutfağının en özel lezzetlerini sunmak amacıyla kurulmuştur. Yılların verdiği deneyim ve ustalıkla, müşterilere en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Köşker Yemeni, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzetler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Gaziantep lezzetleri
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Şık ve konforlu mekan
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Köşker Yemeni'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geleneksel lezzetleri en iyi şekilde sunan işletmemiz, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Köşker Yemeni Yorumlar - 1

user321187

Gaziantep Köşker Yemeni Ayakkabı Mağazası'nda çok güzel ve kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Mağazanın çalışanları da çok ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Ekim 2024
Emad Kıymetli

Emad Kıymetli

Ürünler son derece kaliteli ve el emeği göz nuru kesinlikle 1. Sınıf malzeme kullanılıyor kendi imalatları biz çok memnun kaldık teşekkür ederim

2019:08:13 15:08:19
Melike M

Melike M

Biri terlik tipi, diğeri kapalı model olmak üzere iki adet yemeni aldım ve çok beğendim, kullandıkları malzeme gerçekten çok kaliteli yumuşak bir deri ayakta yokmuş hissi veriyor, bedenim buçuklu olduğu için normalde ayağıma uyan ayakkabı bulmakta zorluk çekerim, ancak Köşker Yemeni'de ayak ölçüsüne birebir özel üretim yapan ustalar olduğu için ayağıma tam oldu. Ayrıca doğal olması nedeniyle vücuttaki elektriği de atıyor, özellikle iş yerinde sürekli crocs giydiğim için hep elektrik çarpardı, yemenilerimle öyle bir şey yaşamadım. Bir sağlık çalışanı olarak önerim: Sağlığını düşünen herkes tümüyle doğal olan yemeniye bir şans vermeli. Bu kültürü desteklemeliyiz ki devam ettirilebilsin. İyiki bu sanatı devam ettiren ustalar var. İyi çalışmalar diliyorum.

2021:05:19 22:17:57
merve pekdemir

merve pekdemir

Yemeni alınacak en son yer. Sorun çıktığında ürüne kesinlikle sahip çıkmıyorlar. Kaliteli diye de daha pahalıya satiyorlar. 1 hafta giydiğim yemeni su an çöp

2020:08:08 10:17:16
MEHMET UÇAR

MEHMET UÇAR

Yemeni'ye hayat vermişler. Tebrik ediyorum. Herkes yemeni giymenin farkına varmak istiyorsa KÖŞKER YEMENİ'ye uğramalı...

2021:03:18 05:53:51
mustafa tansever

mustafa tansever

Rahat giyebileceğiniz bir ürün çok rahat ve kaliteli fiyatı da Uygun

2021:07:23 09:28:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:00
  • Salı 08:00–21:00
  • Çarşamba 08:00–21:00
  • Perşembe 08:00–21:00
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar 08:00–21:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı