Fi Club Spa & Wellness Gaziantep Green Park

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Fi Club Spa & Wellness Gaziantep Green Park

Fi Club Spa & Wellness Gaziantep Green Park, Gaziantep şehrinde bulunan lüks bir spa ve wellness merkezidir. Misafirlerine yenilenme ve dinlenme imkanı sunan bu tesis, modern ve konforlu bir ortamda hizmet vermektedir.

Tarihçe

Fi Club Spa & Wellness Gaziantep Green Park, 2010 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekibi ile müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Fi Club Spa & Wellness Gaziantep Green Park, farklı hizmet ve paket seçenekleri sunmaktadır. Fiyatlar, sunulan hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Şehirdeki yerli ve yabancı turistler
  • Yerel halk
  • İş seyahati yapanlar

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Geniş ve modern spa alanı
  • Profesyonel ve deneyimli terapistler
  • Farklı masaj ve bakım seçenekleri
  • Yüzme havuzu ve fitness merkezi
Fi Club Spa & Wellness Gaziantep Green Park, misafirlerine stresli hayatın getirdiği yorgunluğu atma ve kendilerine zaman ayırma fırsatı sunmaktadır. Modern ve konforlu ortamı ile tercih edilen bir spa merkezi olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Fi Club Spa & Wellness Gaziantep Green Park Yorumlar - 1

user321127

Gaziantep Fi Club Spa & Wellness Gaziantep Green Park Spa harika bir deneyimdi. Personel çok ilgili ve profesyoneldi. Spa alanı çok temiz ve düzenliydi. Masaj hizmeti de oldukça başarılıydı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

13 Ekim 2024
Nefise Uzanır

Nefise Uzanır

Temiz ve güzel bir ortam. Masajdan da masözden de çok memnun kaldım.

2024:01:15 04:38:44
Seyfettin Akbaş

Seyfettin Akbaş

Masajı fena değildi fakat hamamları buz gibiydi. Sıcak su yeterince sıcak değildi. Masaj dışındaki hizmetlerden memnun kalmadık malesef. 2 yıldızı masaj ve verilen emekler için veriyorum. Umarım dikkate alınır ve düzeltilir. Bizde tekrarlamak isteriz.

2023:05:05 09:20:32
ömer alkan

ömer alkan

Otelin ilk açıldığı dönemlerde gittiğimde temiz ve personeller güler yüzlüydü. Daha sonra paket aldım.Her gidişimde spa temizlik konusunda kötüye doğru gitti.Duşa kabinlerin kapıları kanmıyor , fiskiyeler bozuk , şampuanlar olmuyor ve havlular sanki hiç yıkanmıyor gibi yağlı ve pis kokuyor.4 kişilik uygun saatlere Randevu aldık. spa gittiğimizde 3 kişiik randevu aldığımızı ısrarla direkttiler .Bir sonraki gidişimizde 2 kişilik randevu aldık ve oraya gittiğimizde dalga geçer gibi 1 kişilik randevumuz olduğumuzu söylediler. hatalarının kendilerinde olduğunu kabul etmelerine rağmen yardımcı olmadılar ve üstüne bu olayın başka birinde yaşandığını ve o kişininde paketi olduğu halde birdaha gelmediğini anlattılar mesaj verir gibi.ilgili kişinin beni aramasını talep ettim ve hala aramadılar.

2023:01:30 13:04:18
Selim Toprak

Selim Toprak

Karşılama ve hijyen konusunda kesinlikle eksiksiz fakat ben terapist konusunda birkaç görüş belirtmek istiyorum. İlk olarak 50 dakika masaj ve 20 dakika hamam yani toplamda 70 dakikalık seanstan, 19:40'ta girdiğim ve 20:40ta çıktığım için tam olarak faydalanmadığımı belirtmek istiyorum. Giyinme/soyunma süresini hesaba katınca aslında toplamda 50 dakika falan sürüyor. Terapistim Nana hanım ise baya yorgundu sanırım. Zira masajın sonunda telefondan saate bakmaktan bi an masajı unuttu sandım. Baş masajı diye de 10 dakika kafamı kaşıdı. Tayland'ın merkezinden değil de köyündendi sanırım kendisi. Bi daha gider miyim zor fakat gidersem de muhakkak farklı bi terapist tercih ederim muhtemelen.

2022:10:07 08:24:57
HALİT ÖZYÜREK

HALİT ÖZYÜREK

Personeller de hiçbir sorun yok örneğin terlikler çok kaygan beklentinin altında bir keyif verdi bana

2023:05:19 17:43:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı