Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi

Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi, şehrin önde gelen eğitim kurumlarından biridir. 2005 yılında kurulan okul, öğrencilere nitelikli eğitim imkanları sunmaktadır.

Tarihçe

Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi, Gaziantep'in eğitim alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana başarılı öğrenciler yetiştirmekte ve eğitim kalitesini sürekli olarak artırmaktadır.

Fiyat Politikası

Okulumuz, eğitim hakkını her öğrenciye eşit şekilde sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle, fiyat politikamız adil ve öğrenci dostudur.

Önemli Özellikler

  • Nitelikli ve deneyimli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Geniş kütüphane ve laboratuvar imkanları
  • Öğrenci merkezli eğitim anlayışı
Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen ve onlara bireysel gelişim imkanları sunan bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışımız ve öğrenci odaklı yaklaşımımız ile öne çıkmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi Yorumlar - 1

user321009

Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlamaktadır. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir ve öğrencilerin rahat bir şekilde eğitimlerini sürdürmelerine olanak tanır. Okulda düzenlenen etkinlikler ve sosyal aktiviteler de öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Genel olarak Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi Ortaokulu'nu 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

13 Ekim 2024
Affıgûzar

Affıgûzar

Diyecek bir çift sözüm var sadece.Sizin kadar lânet bir kurum görmedim.Dıştan iyi akademik başarısı yüksek bir okul gözükse de, gelip içinde görün demeyi şiddetle söylemek isterim. Zaten çoğu öğrencide böyle göründüğü için geliyor ya.Baskıcı falan denmiş yorumlarda.Keşke yalnız baskıcı olsalar.Saçma sapan işler yapmakta çağ atlamış bir kurum.Başta ingilizce öğretmeni olan M*** G****** ve müdür yardımcısı F**** Y***** olmak üzere öğrencileri okuldan, okul hayatından,derslerden soğutan ve egolarını öğrencilerin üzerinde tatmin eden öğretim görevlileri olan bir kurum.Yahu sırf çocuk siyah okul formasının üzerine gri ceket giydi diye tutanakmı tutulur.Sözüm o dur ki; buraya gelecek öğrenci var ise 10 kere düşünsün...

2023:10:04 16:43:37
Hatice

Hatice

okul ortalama bir devlet okulu. Öyle herkesle ilgileniyormuş gibi durup öğrenci ayrımı yapan bir kurum. Ayrıca etkinlikler bahsedildiği gibi çok yapılmıyor yapılınca da uzun süre dillerinden düşmüyor. Konum olarak çok kötü bir yerde ekstra olarak okulun başarı yüzdesi yüksek gibi duruyor fakat her şey sizde bitiyor eğer çalışırsanız okul fark etmeksizin sizde iyi gelirsiniz. Okula gelecek arkadaşlar için uyarı yapayım osmanlı türkçesi gibi gereksiz dersler var ben bu derslere vakit ayırmak istemediğim için ayrıldım. Buna dikkat ederek gelin ve açıkcası burda hazırlık okuyarak 1 senemi heba ettiğimi düşünüyorum. Yabancı dilinize güveniyorsanız hazırlık okumayın derim. Seçim size kalmış,gelecek arkadaşlara iyi şanslar.

2023:09:06 19:07:28
Mustafa Salih Abdulkadir Deniz

Mustafa Salih Abdulkadir Deniz

Kaliteli eğitim öğretim faaliyeti yürüten bir lise.

2023:09:22 09:34:24
Ceren Akdag

Ceren Akdag

Bu okulda okuyorum ve tüm öğretmenleri ve öğrencileri aşırı kaliteli kötü yorum yapanları anlayamadım? Devlet okulu olmasına rağmen çok üst safhalarda bir okul. Gaziantep in en iyi 5 okulunda yer alır. Hocalar da aşırı baskıcı falan değil olması gerektiği kadar hepsi zaten çok iyi anlayışlı hocalar kurallara uymak zorundasınız yani bunu hoca hatırlatınca baskıcı falan ni deniliyor?? Bozuk öğrenci de yok 11/10 okul cidden. Gelmenizi tavsiye ederim biraz konum açısından uzak o özelliği kötü sadece yurdu da çok beğeniyor herkes çeşitli eğlenceler düzenleniyor önemli kişiler geliyor yurttaki öğrenciler çeşitli tiyatro sanat merkezine götürülüyor vs. Tavsiye ediyorum bu okulu 🙏 Eski müdür sertmıs baya eski öğrenciler çok çekmiş ellerinden ama müdür değişti Adnan Budak suanki müdürümüz ve çok iyi biri 😊

2020:08:29 15:47:08
Mustafa M

Mustafa M

Çok kötü bi okul lise hayatım burda geçti öğretmenlerden çekmediğimiz kalmadı. Başta müdür Mustafa sertkaya olmak üzere Dilek Yaptı gibi öğretmenler ve yöneticiler çocuğunuzu okul hayatından soğutabilir. Özellikle Halil Büyükçakır yurt öğrencilerine terör estirmiştir. Türkiye’de hiç bir yerde olmayan zorunlu siyah ayakkabı giyimi gibi saçma sapan kurallar uygulayan bir okul daha fazla söylememe gerek var mı bundan başka bilmiyorum

2020:01:18 13:19:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı