Gaziantep Şahinbey TOBB Fen Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Şahinbey TOBB Fen Lisesi

Gaziantep Şahinbey TOBB Fen Lisesi, Gaziantep şehrinde eğitim hizmeti veren bir fen lisesidir. Öğrencilere fen bilimleri alanında eğitim imkanı sunan okul, öğrencilerin akademik başarılarına önem vermektedir.

Tarihçe

Gaziantep Şahinbey TOBB Fen Lisesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen bir okuldur. 2005 yılında kurulan okul, o günden bu yana başarılı öğrenciler yetiştirmektedir.

Fiyat Politikası

Okulun fiyat politikası hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için okulun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Fen bilimleri alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve laboratuvar imkanları
  • Akademik başarıya odaklanan eğitim programı
Gaziantep Şahinbey TOBB Fen Lisesi, öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmek ve onları geleceğe hazırlamak için ideal bir ortam sunmaktadır. Eğer çocuğunuzun fen bilimlerine ilgisi varsa ve akademik başarısını artırmak istiyorsanız, bu okulu tercih etmenizi öneririz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şahinbey Gaziantep Şahinbey TOBB Fen Lisesi Yorumlar - 1

user320977

Okulun eğitim kalitesi oldukça yüksek. Öğretmenler öğrencilere bireysel ilgi gösteriyor ve başarıları için ellerinden geleni yapıyorlar. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi düzeyde. Öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine de önem veriliyor. Ancak bazı öğrencilerin sınav stresi yaşadığı gözlemleniyor. Genel olarak başarılı bir okul.

13 Ekim 2024
Enre Daodj

Enre Daodj

tuvaletler sıkıntılı çalışan abla ve abiler tam performans çalışıyor ama yeterli değil o kadar öğrencilerden 400 tl isterken rahatlar bunları da duymaya alışsınlar 11. sınıfım kendi katım dahil alt katların hepsinde ne peçete var ne başka birşey klozetler kırık alaturkanın gider kapağı bile yok koku basıyor lambalar kırık ve daha ne göreyim bir çocuğu okul hakkında kötü yorum yaprığı için çağırmışlar sil bunu gibisinden o yorum o çocuğun bile olmamasına rağmen tehdit etmişler resmen müdür zaten tarikatçı kendi tarikatından bir kişiyi yetkisiz okula sokmuş müdür yardımcılarından mesut ve vedat hocama lafım yok sinirli iseler müdür ve fuat(yurt müdür yardımcısı) dolduruşuna gelmişlerdir yada gerçekten bir kabahatin vardır onun dışında yurtta berbat bir yer yurt müdürü sorunları umursamıyor bir önceki yıl bir sürü çocuğun parası diğer 2 çocuğun kulaklığı çalındı ama ne kameralara bakıldı nede başka birşey müdüre kamera için başvuran çocuğa çaldırman senin hatan demişler benim umdurmda olmaz demişler bunları bilin istedim bunlar tobbun gizli yönleri sadece yaşayan bilir bu arada bunu okuyup beni silmem için uyarmak istiyorsan müdürüm adım emre gerisini zaten sen bu hırsla bulursun dediklerimi dikkate alın devlet okuluna devletin ve kantinin dışında para veriyorsunuz 400 lira ve karşılığı ne bir hiç tek özelliği puan okulu olması onuda hak etmiyor eğer gelmeyi düşünüyorsanız burasıda diğer yerler gibi tezek çukuru diyeyim yorumu şikayet edemesinler ne yazikki müdür bey bu sorunları çözmediğiniz sürece veya tam tersi beni bulmaya yada bu yorumu kaldırmam için zorladığınızı görürsem asla bitirmem bu ifşa işini her hafta başka bir yönünü anlatacağım merak edenler bekleyebilir

2023:12:04 14:07:53
can demir

can demir

Vehbi Dinçerler Fen Lisesi’nden sonra 2. tercihiniz olmalı bu okul çünküBulunduğu konum uzak olmasına rağmen tramvay ile ulaşım konusunda çok rahat oluyor üstüne üstlük yapılacak metro hattının güzergahında olduğu bir yer. Binası çok yeni ve çok güzel. İmkanları çok fazla. Sosyal aktivite yönünden gerçekten durumu çok iyi. Öğretmenler öğrencileri bir adım ileri götürebilmek için oldukça çalışıyor. İdaresi gayet iyi öğrencileri çok darlamıyor.

2018:07:21 14:37:28
Mete

Mete

Kankamın manitası (yengem) güzel diyosa güzeldir!

2023:10:05 11:45:51
OTTOMAN EMPİRE

OTTOMAN EMPİRE

Tarih 19 Haziran 2020 Lgs den bir gün önce yani yarın sınava gireceğim ve hedefim burası şiddet var diyenler evet kötü bir durum ama zaten her okulda var siz iyi okul olunca kavga olmayacakmı sanıyorsunuz olacak ama niteliksiz okullara göre daha az

2020:06:19 11:53:21
Akvarist Oğuz

Akvarist Oğuz

Binası çok iyi. 3 fen dersinin de laboratuvarı var. Güzel bir kütüphanesi var.Öğretmenler iyi. Müzik için alan var. Bilgisayar sınıfı var. Tramvay durağına çok yakın.

2022:07:02 19:25:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı