DGN AYAKKABI & ÇANTA SUBURCU GAZİANTEP

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

DGN AYAKKABI & ÇANTA SUBURCU GAZİANTEP

DGN AYAKKABI & ÇANTA SUBURCU GAZİANTEP, Gaziantep şehrinde ayakkabı ve çanta sektöründe faaliyet gösteren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

DGN AYAKKABI & ÇANTA SUBURCU GAZİANTEP, 1995 yılında Gaziantep'te küçük bir mağaza olarak faaliyete başlamıştır. Yıllar içinde geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla büyümüş ve sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşterilerin beğenisini kazanmayı amaçlamaktayız.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
DGN AYAKKABI & ÇANTA SUBURCU GAZİANTEP, kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Sektördeki deneyimimiz ve güvenilirliğimizle müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey DGN AYAKKABI & ÇANTA SUBURCU GAZİANTEP Yorumlar - 1

user320963

Çok geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile her zevke hitap eden bir mağaza. Çantaları da oldukça şık ve kaliteli. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Ekim 2024
Tarık GÜRLER

Tarık GÜRLER

Bugün mağazaya girdim kapıda bir bayan vardı eşime cüzdan sordum ısrarla üstüme başıma bakarak fiyat söyledi, hanımefendi bakabilir miyim diyorum 1000 liradan başlıyor deyip durdu. Aşağı kata kendim için ayakkabı bakayım dedim genç bi çocuk üzerimde nispeten kirli iş kıyafetimi görünce neredeyse beni dükkandankovacaktı. Sakın ama sakın gitmeyin. Görünüşe göre muamele ediliyor. Maalesef fiyatlarda uçuk zaten piyasanın en az 3 kat pahalı. Yerel rehber olarak tavsiye etmiyorum

2023:11:13 23:53:06
Tayfun Akça

Tayfun Akça

Satılan ürünlerden hiç memnun kalmadın ve mağaza müdürü ilgisiz alakasız

2023:07:17 09:30:44
Özcan Güzel

Özcan Güzel

Kesinlikle memnun değilim 680 tl ye ayakkabı aldım yan taraftaki deri kısmında açılma oldu götürdüm değişim olmaz dediler garantiye gönderdiller 45 gün sonra ayakkabı geldi yama yapmışlar bu ayakkabı ben almiyacagimi söyledim elemanlar bana saldırdı hele suburcudaki kasada duran o kara kız resmen insanla dalga geçiyor üstelik muhatap olacak hiç kimse yok kesinlikle hiç kimseye tavsiye etmem sakın burda alışveriş yapmayın hala buayakabiyi almmadim bunlar resmen üç kağıtçı

2022:08:25 07:04:41
Zeynep Özen

Zeynep Özen

Sürekli alışveriş yaptığım bir yer ve ürünleri kusursuz şiddetle tavsiye ederim

2023:04:12 06:06:35
Mehmet Çelik

Mehmet Çelik

Rezil firma hatalı ürününü geri aldı para yerine hediye çeki verdi. Hatasını kabul ettiği halde. O çeki kullanırken de bütün ürünler indirimsiz etiket fiyatı üzerinden size verilir dedi. Aklı olan bunlardan alışveriş yapmasın.

2021:08:04 07:47:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı