Cumhuriyet Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Gaziantep Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Gaziantep Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Gaziantep şehrinde eğitim hizmeti sunan bir okuldur. 1960 yılında kurulan okul, uzun yıllardır kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası: Okulumuz, eğitim hakkını her öğrenciye eşit şekilde sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle, eğitim ücretleri oldukça makul seviyelerdedir.

  • Modern eğitim olanaklarına sahip bir okul
  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Geniş kütüphane ve laboratuvar imkanları
  • Sosyal etkinliklere ve sportif faaliyetlere önem veren bir okul
Gaziantep Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı, modern olanaklar, deneyimli öğretmenler ve geniş sosyal imkanlar ile öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Cumhuriyet Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user320949

Gaziantep Cumhuriyet Anadolu Lisesi Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve özverisi sayesinde öğrencilerin başarısı her geçen gün artıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak bazı eksikliklerin giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

13 Ekim 2024
Furkan Gürünlü

Furkan Gürünlü

6 Şubat depreminden aldığı ağır hasar dolayısıyla 37 yıllık Çınar Cumhuriyet lisesi 12.06.2023 tarihinde yıkıldı. Bizim jenerasyonun en popüler liselerinden birisiydi.6 Şubat depreminden aldığı ağır hasar dolayısıyla 37 yıllık Çınar Cumhuriyet lisesi 12.06.2023 tarihinde yıkıldı. Bizim jenerasyonun en popüler liselerinden birisiydi.

2023:10:13 17:10:08
cv gf

cv gf

Okulun öğretmenleri çok iyi disiplinli insanlar ama çocuğunuzun gittiği sınıf kötüyse oda onun şansına okul büyük bir alanda kendine özel kapalı spor salonu olan iyi bir okul öğretmenler aşırı disiplinli ve ders anlatımları çok iyi eğer siz iyi olursanız bu okulla iyi yerlere gelebilirsiniz

2022:10:04 13:34:59
Tuno Reis

Tuno Reis

Şuan okul öğrencileri kendi okullarindami yoksa başka bi okulamı gidiyorlar biz Atatürk Anadolu lisesi olarak özel idareye gittik sizde de böyle bir durum söz konusumu

2023:03:14 05:01:33
İzzet ER

İzzet ER

37 yaşında vefat eden bir okul o artık. 12.06.2023 itibari ile yıkıldı. :(

2023:06:15 09:31:12
Yılmaz Celık

Yılmaz Celık

O okulda okudum bu sene ve sınıfta kaldım okul kötü birçok hoca kötü okulun öğrencileri birçok çaba gösteriyorlar ama boş gitmemenizi tavsiye ederim..

2022:07:28 02:35:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı