Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi

Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi, Gaziantep şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, gençlere nitelikli eğitim imkanı sunarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi, 1995 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve başarılı öğrenci profili ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Okulun fiyat politikası, eğitim kalitesini ön planda tutarak uygun ve rekabetçi fiyatlar üzerine kuruludur. Ayrıca, başarılı öğrencilere burs imkanları da sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Donanımlı laboratuvarlar ve kütüphane
  • Alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Modern eğitim yöntemleri ve teknolojik altyapı
Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen ve onların kişisel gelişimlerine önem veren bir eğitim kurumudur. Nitelikli eğitim kadrosu ve modern olanaklarıyla öne çıkan okulumuz, gençlerin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user320933

Okulun fiziki koşulları oldukça iyi, öğretmenler ilgili ve donanımlı. Öğrencilere sağlanan imkanlar da oldukça geniş. Ancak bazı derslerde öğrenci sayısı fazla olduğundan bireysel ilgiyi tam anlamıyla sağlayamıyorlar. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

13 Ekim 2024
Geco Genc

Geco Genc

Okul idare ve öğretmenler güzel disiplinli bir okul ancak sınıflar aşırı kalabalık 40 kişilik sınıfmi olur. Nefes almak bile zor. Bu yüzden dersliklerin arttırılması veya kayıtların kısıtlı tutulması gerekiyor okulda görev yapan çalışanlar ve gerçekten egitim almak isteyenler zorlanıyor.

2022:09:30 15:20:27
Hüsne Aslan

Hüsne Aslan

Merhaba gazikent Burak mah. Oturuyorum buradan hangi otobüs oraya gelir

2023:10:26 14:04:04
Bot Tim

Bot Tim

Cidden okulda sınav kağıtları öğretmenlerin dolaplarında ve anahtarlarının da üstünde olduğu doğrudur; Okulda kütüphane var ama kütüphanenin kapısı çoğu zaman kilitli ve yeni atanan öğretmenler yüzünden okul yerlerde; Kantin hijyensiz ve aşırı pahalı bu okula denetim şart ama okulda rüşvet olayları dönüyor galiba, okula müfettiş, zabıta gibi birimler geliyor ama uygulamalı denetim yapmadan gidiyorlar.

2018:01:24 20:34:34
dj alok

dj alok

Cidden okulda sınav kağıtları öğretmenlerin dolaplarında ve anahtarlarının da üstünde olduğu doğrudur; Okulda kütüphane var ama kütüphanenin kapısı çoğu zaman kilitli ve yeni atanan öğretmenler yüzünden okul yerlerde; Kantin hijyensiz ve aşırı pahalı bu okula denetim şart ama okulda rüşvet olayları dönüyor galiba, okula müfettiş, zabıta gibi birimler geliyor ama uygulamalı denetim yapmadan gidiyorlar.N O T : ALINTIDIR

2020:09:17 17:28:29
S K.

S K.

Merkezmiş,Balsuymuş falan bu okulların sadece ismi var gençler.Çok dershaneye gittim böyle kaliteli ortam ve öğretmen görmedim.

2017:08:09 19:07:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı