Köşk Kebap Restaurants

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Köşk Kebap Restaurants

Gaziantep Köşk Kebap Restaurants, Gaziantep şehrinde lezzetli kebap çeşitleri sunan bir restorandır. 1990 yılında açılan işletme, geleneksel Gaziantep mutfağını modern bir şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat politikamız, kaliteli ve taze malzemeler kullanarak uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet sunmaktır. Menümüzde bulunan kebap çeşitleri, mezeler ve tatlılar, her damak zevkine hitap etmektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geleneksel Gaziantep lezzetleri
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Şık ve konforlu atmosfer
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Gaziantep Köşk Kebap Restaurants, lezzetli kebapları ve misafirperver hizmeti ile tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin favori mekanlarından biri olmayı başarmıştır. Siz de Gaziantep'e yolunuz düştüğünde, lezzetli kebaplarımızı denemeden geçmeyin!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Köşk Kebap Restaurants Yorumlar - 1

user320787

Gaziantep Köşk Kebap Restoranı'nda harika bir deneyim yaşadım. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kebapları ise gerçekten lezzetliydi, etler çok yumuşaktı. Ortam da oldukça temiz ve şık bir şekilde dekore edilmişti. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

13 Ekim 2024
Osman Şahin

Osman Şahin

Ankaraya gitmek için ilk kez antepe geldim. Uçaktan önce kısa vaktimi yemek yiyerek değerlendirmek istedim. Daha önce antepin yemeklerininin lezzetini çok övmüşlerdi. Bir kaç arkadaşıma sordum burayı önerdiler. Yemek yemeyi seven biriyim. Büyük hayallerle içeri girdim. Tüm lezzetleri tatmak için 1 şiş ciğer 1 adana 1 şiş küşleme 1 adet açık ayran. aldım. Yemek çok gecikmeden geldi. Ciğeri çok sevdiğim için ciğerden başlayım dedim. Bir lokma dürüm yapıp ağzıma attım. Aman allahım. Nasıl bi hayal kırıklığı. Yavan kuru baharatsız bir tat. Küşlemeden bir lokma attım. Normal şişte yapılmış sıradan bir et tadı. Sıra adanaya geldi. Adanadan bir lokma attım. Fena değildi. Velhasıl kelam kıymetli arkadaşlar aman şöyle aman böyle denerek gittiğim yer tamamen hüsran. Ankara bir doğu şehri olmamasına rağmen burda yediklerimden on kat lezzetlisini yedim. Özellikle ciğer konusunda ankaradakilere kurban oluyum. Bari dedim üstüne bir tatlı yiyim. Hasır denen tatlıdan istedim. İçi peynir dolu şerbeti az. Peynir yedim sadece. 680 tl hesap ödedim. Gelmeden önce baya bir düşünün isterseniz.

2023:12:08 13:23:44
Yakup Bayram

Yakup Bayram

Gaziantep en lezzetli kavurmasını yapıyorlar ve konumu güzel restaurant.. Gaziantep Kale orada bulunuyor. Geç saatlere kadar açık oluyor. Fiyatlar diğer yerlere göre tuzlu. Mezeler geniş ve lezzetli. Yemekler çok güzel. Personeller daha ilgili olabilir. Geç saatte gidince de ekmekler taze olmuyor bilginize... Tavuk sarma ve ciğer kavurmasını öneririm.

2023:11:06 18:07:27
Bilal Can Duran

Bilal Can Duran

Ciğer kavurmada tek geçerim, sevenler mutlak uğrasın tavsiye ederim, her istanbuldan geldiğimde uğradığım yerlerden biri.Lezzet 👍Fiyat/performans 👍Favori > ciğer kavurmaTekrar gelir miyim > her zaman 😋

2023:12:23 10:43:49
İbrahim Aslan

İbrahim Aslan

Kale altında güzel temiz aile mekanı diyebileceğim kebapçılardan bir tanesi fiyatları normal lezzet olarak bölge de tercih edilebilir restoranlardan bir tanesi. Bir ara çok kötüydü lezzetleri fakat düzeltmişler şuan gönül rahatlığı ile gelip yiyebilirim. En cok önerdiğim ise ciğer kavurması.

2023:11:04 22:17:42
Selma İnci

Selma İnci

Gaziantep'te ailece gidilebilecek meşhur yerlere göre en temiz yer diyebilirim servisi hızlı personel yardım sever yemekler ve mezeler lezzetli ve fiyatlar uygun tavsiye ederim. Masalarda menü yok garsona yiyeceklerin fiyatını sipariş verirken yada etlere bakarken fiyat panosuna bakabilirsiniz .

2023:11:30 19:20:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–00:30
  • Salı 07:30–00:30
  • Çarşamba 07:30–00:30
  • Perşembe 07:30–00:30
  • Cuma 07:30–00:30
  • Cumartesi 07:30–01:30
  • Pazar 07:30–00:30

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı