Hışvahan – HAN | LOKANTA | DÜKKAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Hışvahan - HAN | LOKANTA | DÜKKAN Gaziantep

Hışvahan, Gaziantep şehrinde bulunan bir han, lokanta ve dükkandır. Tarihi dokusuyla dikkat çeken bu mekan, ziyaretçilerine geleneksel Gaziantep lezzetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Hışvahan, 19. yüzyılda inşa edilmiş ve o dönemden bu yana hizmet vermektedir. Han olarak kullanılan bölümler restore edilerek lokanta ve dükkana dönüştürülmüştür.

Fiyat Politikası

Hışvahan'da fiyatlar oldukça makul düzeydedir. Geleneksel lezzetleri uygun fiyatlarla deneyimleyebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Gaziantep lezzetleri
  • Tarihi atmosfer
  • Çeşitli hediyelik eşyaların bulunduğu dükkân
Hışvahan, Gaziantep'e özgü lezzetleri ve tarihi atmosferiyle ziyaretçilerini kendine çekmektedir. Eğer gerçek Gaziantep lezzetlerini deneyimlemek istiyorsanız, Hışvahan mutlaka listenizde olmalıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Hışvahan – HAN | LOKANTA | DÜKKAN Yorumlar - 1

user320779

Gaziantep Hışvahan'da harika bir yemek deneyimi yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis hızı da oldukça iyiydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de çok hoştu, gerçekten keyifli bir akşam geçirdim. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

13 Ekim 2024
Bilal BALCI

Bilal BALCI

Antep gezimizin en güzel ve özel akşamını burada geçirdik. Bir akşam yemeği icin tercih ettik ve son derece memnun kaldık. Antep yöresine ait her yemeği bulabileceğiniz geniş bir menüye sahipler. Biz ali nazik ve küşleme ana yemeklerini söyledik. Gaywt doyurucu ve lezzetlilerdi. Et pamuk gibi yumuşacıktı. Ara sıcak olarak patlican dolması, içli köfte ve hışvahan salata söyledik, onlar da çok lezzetliydiler. Kokteyl menüsü de zengin olmasının yanında kendilerine ait kokteylleri de farklı ve güzel. Cinli kokteyllerini öneririm. Ana yemekler 300 500 TL aralığında olup, kokteyller de yine aynı fiyat aralığındadır. Çocuklu ds gidebileceğiniz bir mekan. Çalışanlar cok güler yüzlü ve yardımcılar. Size özel hissettiriyorlar. Mekanın ambiansı da bir o kadar etkileyici. Antep'in en iyi ve şık mekanı diyebiliriz.

2024:01:25 14:25:47
Rabia Çelik

Rabia Çelik

Eşimle birlikte şık bir yemek yiyelim dedik ve tercihimiz bu mekan oldu. Karşılama ekibinden, garson ve müdürlerine kadar her biri çok güler yüzlüydü. Ortama girince Antep'in tarihi havasını alıyor, huzur doluyorsunuz. Herşey için çok teşekkür ederiz, tekrar tekrar gideceğiz mutlaka.

2024:01:14 18:33:02
Naciye Ay

Naciye Ay

İstanbul dan tatil için gittiğimiz Antep de güzel şık bir mekan önerisiyle 30 ekim tarihinde Hışvahan Restorantına 4 kadın akşam yemeği için gittik.Siparişlerimizim içinde Long Island ice tea var idi garson kokteyli anlamak da zorluk çekti keza anlamadı ıce tea getirdi. Başka bir garsona siparişi tekrarladık doğrusu geldi fakat içinde damla şeklinde konulmuş alkol var idi garsona alkolünün az olduğunu alkol ilave edilmesini rica ettik. Barmen arkadaş karıştırsınlar alkolü dibin de diyerek geri göndermiş kaldı ki karıştırılmış idi. Tekrar denedik hayır yani kesinlikle içinde alkol var denemeyecek kadar az idi. Yeğenim kadehini ve yanında bir garsonu alarak barmen e kendisi gitti derdini anlattı barmen in tepkisi " ben ilk defa yapmıyorum bu böyle olur " kibarca yeğenimde ilk defa içmiyorum alkol ekleyin lütfen dediğinde de bir kızgınlık tavrı ile ekleyip bir de " AL İŞTE EKLEDİM" diyerek önüne kadehi itmiş. Ve bu çirkin olay yaşanırken garson ve restorantın sorumlusu yada şef garson olma ihtimalin yüksek olduğu takım elbiseli hafif kel beyefendide bunlara şahit olup hiç bir şekilde müdahale etme gereği duymamış. Yeğenim masaya geldiğinde kızgın idi. Ben işletmecileriyle görüşmek istedim burada yok dendi. Şikayetleri dinleyen bir personel geldi küçük yaşlarda bir kız dinledi dinle yanlış olmuş dedi gitti. Sonuç yok , bir mahçubiyet yok , telafi etmeye çalışmak yada gönül almaya çalışmak yok. Müşteri yönetimi yok, memnun etme çabası sıfır.Boş boş bizi dinleyen kız barmen e gitti şikayetimizi iletti oradan ters ters masamıza bakan barmen rahatsız edecek şekilde terbiyesiz davranışı. Yetmezmiş gibi başka bir barmen masamızın dibinden ters ters bakarak gövde gösterisinde bulunup önümüzden geçmesi ayrı bir eşkiyalık göstergesi idi . Müşterinin memnun olmaması bir etki yaratmıyor bir de göz dağı verilmeye çalışıyor. O şık mekanı ,o güzel atmosferi, lezzetli menüsünü bu yaşattırdıkları çirkin davranış ile sıfırladılar.Çok üzgünüm büyük bir hayal kırıklığı

2023:11:03 08:40:43
Şule Körlü

Şule Körlü

Şef dahil garsonlar menüye hakim değiller. Ne istedigimizi bir kaç defa teyit etmek durumunda kaldık. Bir iki ürün yanlış geldi. Lezzet olarak çok beğendim ona laf etmem, edemem. Ortam harika.

2024:01:24 09:13:22
İbrahim Halil Kiraz

İbrahim Halil Kiraz

Müşteri memnuniyetinden uzak bir mekan. Şehirdışından ailem geldi haftasonu kahve içmek için gittik. Kapıda genç bir arkadaş bizi bir masaya oturttu, masaya örtüsü örtemeyeceğini iletti. Sorun değil dedik. Ailemle tam 30 dakika bekledik ama kimse ilgilenmedi. İçeri girip bir çalışana söyledim birini yönlendirebilir misiniz diye tamam dedi ama bir 15 dakika daha bekledik kimse ilgilenmedi. Öylece sessizce kalkmak durumunda kaldık. giderken bir garsona şikayetimi dile getirdim google dan şikayet edebilirsiniz dedi. Böyle bir mekanda böyle bir muamele üzdü gerçekten. Çarşının içindeki salaş mekanlarda bile müşteri memnuniyeti ve garsonlar daha ilgili ve cana yakınlardı. Bu mekana gitmek isteyenler lütfen bir kere daha düşünün, zamanınız kıymetli boşa harcamayın.

2023:12:04 19:40:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı