Ciğerci Yener Usta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Ciğerci Yener Usta

Ciğerci Yener Usta, Gaziantep şehrinde bulunan ve yöresel lezzetlerin en iyi örneklerini sunan bir işletmedir. 1990 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine lezzetli ciğer kebap ve diğer yöresel yemekler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Ciğerci Yener Usta'da, kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman taze ve lezzetli ürünler sunmayı hedeflemektedir.

  • Yöresel lezzetlerin en iyi örneklerini sunar.
  • Kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler.
  • Uygun fiyat politikası.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı.
Ciğerci Yener Usta'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışı ile işletme, Gaziantep'te mutlaka denemeniz gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Ciğerci Yener Usta Yorumlar - 1

user320773

Gaziantep Ciğerci Yener Usta Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Ciğerleri çok lezzetli ve taze idi. Servis hızlı ve personel çok ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

13 Ekim 2024
Hilal ORUÇ

Hilal ORUÇ

Beyran yemek için tercih ettik. Tabak çok doyurucu ve et gerçekten güzeldi.Servis hızlıydı.Fiyatları ortalama gibiydi.Lakin antep mutfağına yakışmayacak şekilde masada ara mezeler gerçekten bostu. Masaya mezeler cesitlendirilmeli.Mekan çok merkezi bir noktada zaten.Rahat bir şekilde ulaşılıyor.

2023:11:17 15:52:25
Nurullah Aktaş

Nurullah Aktaş

Menü istedim menü yok biz yardımcı olalım dediler. 1 porsiyon ciğer 1 porsiyon küşleme ve çocuğa da ince kıymalı bir şiş getirdiler, içecek tek bir su idi 740 TL ödedim. Hayatımda böyle lezzetsiz bir ciğer daha önce hiç yememiştim. Mezelerin hepsi isotlu ve saçma sapan gereksiz bir acı. İsotu içine basınca, abartı bir acı olunca lezzetli olduğunu zannediyorlar sanırım. Gastronomi şehri Gaziantep'te bu tip esnaflar Gaziantep'e gelen insanlara böyle uçuk fiyatlarla üstüne üstlük böyle lezzetsiz yemeklerle hiçbir fayda sağlamazlar, onlar haksız yere ceplerini doldurarak kazandıklarını sanır ama kaybeden Gaziantep olur.

2023:11:16 10:23:18
utku kavruk

utku kavruk

Son derece doyurucu, lezzetli ve kaliteli yiyecekler. Mekan biraz gürültülü. Tecrübeli servis elemanı az. Siparişte eksiklik oldu, uyardım, tamamlandı. Merkezi konumda. Fiyatlar makul. Tavsiye ediyorum.

2023:10:24 16:03:27
muhsine ince

muhsine ince

Gayet salaş güzel bir mekan mekanin iç kısmı tarihi tablolar ile dolu lezzet için tüm ürünleri gönül rahatlığıyla tuketebilirsiniz fiyat yanlış anlaşılmasın 4 kişi gittik

2023:10:26 07:51:00
İlker Bora Taş

İlker Bora Taş

Fiyat performans olarka mükemmeldi 4 kişi gittik doya doya yedik sunumu çok güzeldi çalışanlarda cana yakındı..

2023:11:09 12:57:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–00:00
  • Salı 07:30–00:00
  • Çarşamba 07:30–00:00
  • Perşembe 07:30–00:00
  • Cuma 07:30–00:00
  • Cumartesi 07:30–01:00
  • Pazar 07:30–00:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı