Gaziantep GallePark

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep GallePark

Gaziantep GallePark, şehrin en popüler eğlence ve alışveriş merkezlerinden biridir. 2010 yılında açılan bu modern kompleks, ziyaretçilere birçok farklı aktivite ve hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

GallePark, Gaziantep'in en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşımaktadır. Açıldığı günden bu yana şehrin önemli bir buluşma noktası haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • GallePark, geniş bir fiyat aralığına sahip mağazalarıyla her bütçeye hitap etmektedir.
  • Ayrıca, çeşitli indirim ve kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alışveriş Mağazaları
  • Restoranlar ve Kafeler
  • Sinema Salonları
  • Oyun Alanları
  • Spa ve Fitness Merkezi
GallePark, sunduğu geniş ürün yelpazesi, eğlence seçenekleri ve konforlu ortamıyla her yaş grubundan ziyaretçiye hitap etmektedir. Ayrıca, düzenlediği etkinlikler ve kampanyalarla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır. Gaziantep'e seyahat eden herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Gaziantep GallePark Yorumlar - 1

user320767

Gaziantep GallePark Karavan Parkı, doğayla iç içe harika bir konsepte sahip. Karavanlar çok konforlu ve temizdi. Çocuklar için oyun alanları da oldukça geniş ve eğlenceliydi. Ayrıca restoran ve kafe seçenekleri de oldukça çeşitliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

13 Ekim 2024
Mustafa Şimşek

Mustafa Şimşek

Gaziantep’e yakışır bi park olmuş, yerli turistleri şehrimize çekeceğini düşünüyorum, bazı ülkelere özel bahçeler tasarlanmış, Japon evi bahçesi çok ilgi çekiciydi. Ayrıca çocuklar için parkurlar mevcut yürüyüş yolu ve bisiklet yoluna özen gösterilmiş. Çok kısa mesafelerde mescit lavabo ihtiyacınızı gidermek için yerler mevcut. Bisikletler için bakım alanı ücretsiz düşünülmüş. Tavsiye ederim

2024:01:01 17:24:11
Furkan Gürünlü

Furkan Gürünlü

Alleben göletine giderken yolun sağ tarafına yapılmış imara açılan bölgede vatandaşlar için bir oksijen kaynağı olacaktır. Mekan çok güzel büyük ve temiz. Sadece ağaçlar yeni olduğu için gölge sıkıntısı var. Bu arada bisikletler için bakım istasyonu fikri çok hoşuma gitti. Şahinbey belediyesini tebrik ederim.

2023:10:29 20:38:04
Hatice Akay

Hatice Akay

Henüz tam olarak tamamlanmamış ve inşaat devam etse de bazı yerlerde çocuklar için harika oyun alanları mevcut. Yürürken daima çalan müziklerde ambiyansı değiştiriyor gerçekten. Yürüyüş, bisiklet ve koşu alanları da mevcut ayrıca. Japon, Hollanda, Zen ve Osmanlı bahçeleri de diğer parklardan ayrılan özelliği diyebiliriz. Marketler, büfeler, hatta kitap kafe ve piyano odası bile var . Hepsi faal olmasa da henüz çok yakında herkesin uğrak noktası olacak gibi.

2023:09:18 10:46:04
BEKR

BEKR

Parkın işleri henüz tamamlanmamış, masaların tasarımı ağaç gölgesi şuan yeterli olmadığı için güneş alıyor ve çok sıcak oluyor, gündüz kullanımında çok yakıcı oluyor. Çin, Japon ve Hollanda bahçeleri henüz tamamlanmamış, Osmanlı bahçesi bitmiş fakat işçiliğinde biraz özenilmemiş yinede hoş bir alan olmuş, başarılı.

2023:09:23 11:32:30
Maide yağmur Hasoğlu

Maide yağmur Hasoğlu

Sevdiklerinizle kuş sesleri eşliğinde kaliteli ve doğal vakit geçirebileceğiniz huzur verici bir yer. Çocuklar için aktivite alanı mevcut haftasonları bile çok fazla kalabalık olmuyor. :)

2023:10:29 21:52:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 08:00–23:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı