İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu Gaziantep

İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu, Gaziantep'in lezzetli kebap ve baklavalarını misafirlerine sunan bir restorandır. İşletme, geleneksel Gaziantep mutfağının en özel lezzetlerini müşterilerine sunarak, lezzet tutkunlarının favori adreslerinden biri olmayı başarmıştır.

Tarihçe

İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu, 1995 yılında Gaziantep'in merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen işletme, lezzetli yemekleri ve güler yüzlü personeli ile müşterilerinin takdirini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde bulunan çeşitli kebap ve baklava seçenekleri, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Gaziantep lezzetleri
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Güler yüzlü ve deneyimli personel
  • Şık ve konforlu mekan
İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu, Gaziantep'in en seçkin restoranlarından biridir. Eşsiz lezzetleri, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Siz de Gaziantep'e yolunuz düştüğünde İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu'nu ziyaret ederek lezzet dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu Yorumlar - 1

user320681

Gaziantep İmam Çağdaş Kebap ve Baklava Salonu Restoran harika bir deneyim sunuyor. Kebapları çok lezzetli ve taze, baklavaları ise tam kıvamında. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ekim 2024
Ercument Kaya

Ercument Kaya

Ailecek test ettik . Lahmacun ve yanindaki yesillikler son derece lezsetliydi. Aralik ocak ayinda en dogru zamani olan sogan kebapina elbette denedik. Kale yaninda otantik dis gorusu ve essiz lezetleri. Ayrica mayis haziran aylarinda sezon icin ali nazik tavsiye ederim. Nisan ayinda sarimsak kebabi.

2024:01:22 08:00:06
Hakan G

Hakan G

İlk gün akşama doğru gittik çok kalabalıktı, beklemedik. Ertesi gün öğlen vakti gittik daha sakindi. Karışık Ali nazik denedim kuşbaşı ve kıymadan. Kuşbaşı açık ara çok daha iyiydi. Gerçekten kuşbaşı hem çok yumuşacıktı hem de lezzetliydi. Hani hep derler ya lokum gibi gerçekten öyleydi. Fiyatları bence İstanbul’a kıyasla gayet normal ama Antep’e göre pahalı. Ali nazik porsiyonu küçük ve 300 tl idi. İç dizayn gayet güzeldi. Bence mutlaka denemek gerekir ancak sıra bekleyecek kadar değer mi emin değilim. Baklavasını deneme fırsatım olmadı kotamı başka yerlerde doldurduğum için

2024:01:02 19:33:14
Muratcan Ipekci

Muratcan Ipekci

Yemekleri Çok lezzetli, garsonlar çok ilgili, baklavanın kilosu fiyat olarak biraz tuzlu 😃 ama o da lezzetlidir. Haftasonları içerisi genelde kalabalık oluyor ama yer bulmada sorun yaşamadık

2024:01:17 00:28:04
Sibel Aslan

Sibel Aslan

Ali nazik aldık. Hem kuşbaşı, hem kıymalı. Kuşbaşı açık ara daha lezzetliydi. Etler lokum gibi yumuşacık pişmiş, aşırı beğendim. Bir tane soğanlı, bir tane de normal lahmacun aldık. Soğanlı lahmacun nar ekşisi ve cevizli olandı ve bayıldım diyebilirim. Sadece biraz soğuktu. Büyük bir mekan, birkaç katlı. Personel çok ilgilendi. İçinin dizaynı çok güzeldi, tablo gibi yöresel şeyler asılıydı. Çok memnun kaldık. Yemekleri yerken çok zevk aldık. 4 lahmacun, 1 kuşbaşı, 1 kıymalı ali nazik, bir tane soda, 1 tane de ayran toplam 1070 TL ödedik.

2023:12:27 07:26:23
Fatih AKBAYIR

Fatih AKBAYIR

Lahmacunu çok iyi, ceviziyle sarımsağıyla gerçekten çok lezzetli. Onun yanında kuşbaşı et ile yapılan Ali nazik de çok başarılıydı. Patlıcan çok lezzetli değildi ama et çok iyi pişmişti. Son olarak tatlı olarak havuç dilimi yedik o konuda da geçer not aldı. Ama havuç diliminin kendine has bir ağırlığı var. O özelliği de haizdi.

2023:12:29 20:07:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:00
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:00
  • Perşembe 07:00–22:00
  • Cuma 07:00–22:00
  • Cumartesi 07:00–22:00
  • Pazar 07:00–22:00

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı