Gaziantep Kebap Restoran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Kebap Restoran Gaziantep

Gaziantep Kebap Restoran, Gaziantep şehrinde bulunan ve yöresel lezzetlerin en iyisini sunan bir restorandır. 20 yıldan fazla bir süredir hizmet veren işletme, geleneksel Gaziantep mutfağını modern bir şekilde sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Kebap Restoran, 2000 yılında Gaziantep'in meşhur kebap ustaları tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, lezzetli kebapları ve diğer yöresel yemekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Restoranımızda fiyatlar oldukça makul ve uygun seviyededir. Kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Gaziantep'in en iyi kebapları
  • Yöresel lezzetlerin zengin menüsü
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Profesyonel ve güleryüzlü hizmet
Gaziantep Kebap Restoran'ı tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli yemekleriyle hem de kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerimize en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Siz de Gaziantep'in eşsiz lezzetlerini deneyimlemek istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Kebap Restoran Yorumlar - 1

user320677

Gaziantep Kebap Restoranı harika bir deneyimdi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kebapları ise gerçekten lezzetliydi, tam bir Gaziantep lezzeti yaşadım. Tek kelimeyle mükemmeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

12 Ekim 2024
Nur Hayat Yener

Nur Hayat Yener

Adresteki yerde hiçbir şey yok arıyoruz numara geçersiz diyor uzun süre yerini bulmaya çalıştık. Bu kadar düşüncesiz olunmaz. Urfadan geldik pişman olduk.

2024:01:06 16:17:08
Antalya Alya Rent A Car - Araclarimiz Dizel

Antalya Alya Rent A Car - Araclarimiz Dizel

Sakin imam cagdasa gitmeyin kazik yersiniz birde ikramlari fiyasko lezzet 0 birde garsonlar cok ilgisiz 😣ama cigerci mustafa muhtesem bir lezzet kaliteli hizmet fiyatlar uygun.. kesinlikle tavsiye ederim ANTALYADAN selamlar insallah tekrar gelicem

2017:08:19 10:58:59
Hakan SAĞLAM

Hakan SAĞLAM

Gaziantepte mutlaka uğranılması gereken bir yer. Tavsiye edilir.

2018:07:04 13:25:49
Buğra Kurtini

Buğra Kurtini

Dün gittiğimde servis çok yavaştı, ilgi çok kötüydü, mecburen kalkmak zorunda kaldık. Üstelik oruçtuk ve yemek yiyemeden kalktık. Kalktığımızda resmen kovulmuş kadar olduk, oradaki elemanlar özür dilemek yerine bize iyi akşamlar siz bilirsiniz diyip gönderdiler. Hiç memnun kalmadık..

2018:06:09 15:48:07
Muharrem Bedel

Muharrem Bedel

İlgi sıfır. Siparişi almaları için bile ısrar etmeniz gerekiyor. Salatanın içinde değişik bir canlı çıktı. Zaten ana yemek gelmeden kalktık. Hiç tavsiye etmem

2018:06:17 20:24:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı