Mutfak Sanatları Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi

Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi, Gaziantep şehrinde yer alan bir mutfak eğitim merkezidir. Merkez, Gaziantep'in zengin mutfak kültürünü tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana birçok başarılı şef ve mutfak profesyoneli yetiştirmiştir. Merkez, geleneksel Gaziantep yemeklerinin yanı sıra dünya mutfaklarına da yer vermektedir.

Fiyat Politikası

Merkezin fiyat politikası, eğitim programlarına ve kurs sürelerine göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi için merkez ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Gaziantep'in zengin mutfak kültürünü tanıtmak
  • Uzman şefler eşliğinde mutfak eğitimleri
  • Geleneksel Gaziantep yemeklerinin öğrenilmesi ve yapılması
  • Dünya mutfaklarına dair geniş bir yelpaze
Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi, mutfak tutkunları için eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Uzman şefler eşliğinde alınan eğitimlerle hem Gaziantep'in zengin mutfak kültürünü keşfetme fırsatı bulabilir, hem de dünya mutfaklarına dair yeni lezzetler deneyimleyebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Mutfak Sanatları Merkezi Yorumlar - 1

user320671

Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi Restoran, lezzetli yemekleri ve şık atmosferiyle beni oldukça etkiledi. Özellikle Antep yöresine özgü yemeklerin tadına bakmak isteyenler için harika bir seçenek. Servis hızı da oldukça iyiydi. Tek olumsuz yanı ise fiyatların biraz yüksek olmasıydı. Genel olarak memnun kaldım.

12 Ekim 2024
Meltem Bahçaci

Meltem Bahçaci

Tüm sosyal tesislerde olduğu gibi personelin yavaş ve keyifsiz olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum. Fakat mekan çok şık ve yemekler kaliteli. 2 kişi dünyaları yeseniz 500 600 TL öder çıkarsınız fakat başka yerde 2000 3000 TL tutar aynı hizmetler. Ben Güneydoğu bölgesinin yemeklerini çok ağır buluyorum ve ciddi mide rahatsızlıkları geçirip acillik oluyorum ama güvenle yemek yediğim tek yer burası. Kebap vs zaten çok sevmem burada da o tarz etlerin tadı çok ağır içli köfteyi bile yiyemedim eğer turistseniz hele de ağır yemekler yiyemiyorsanız kebap çeşitlerinden uzak durun. Özellikle Karadenizliler bizim o hafif kokusuz etlerimizle alakası yok maalesef. Güzellikere gelecek olursak; Başlangıçta gelen tuzlu keklere aşık olduğumu açıkça itiraf etmeliyim. Dolma tabağı özellikle de tadım tabağı şahane. Sırf görüntü olsun, çeşit olsun diye koyulmamış. peyniri çok iyi peynir, ezmesi çok iyi ezme ve geriye kalan her şey en iyinin en iyisi. Ekşili, acılı şeyler yiyemediğim için yoğurtlu ve naneli bir çorba olan yuvarlamayı buraya 3 gelişimde de içtim, çok doyurucu ve lezzetliydi. Salata olarak sadece pimpirik var onda da yine çok taze semiz otları ve güzle bir pembe domates kullanılmıştı. Bir restoranda kullanılan domatesin salatalığın kalitesi tüm restoranla ilgili önemli bir ip ucu benim için. Gerekirse 1 çeşit yemek yapısınlar ama en iyisini yapsınlar öyle değil mi?

2023:09:03 18:06:48
F.Gökhan Atlas

F.Gökhan Atlas

Antep’e pek çok kez gelmeme rağmen ilk kez buraya gidebildim. Mekân da yemekler de çalışanlar da çok iyi. İçli köfte, dolma, köy patatesi, yuvalama, ekşili köfte, pirpirim aşını tattık. Hepsi de lezzetliydi. Gitmeden rezervasyon yaptırmanızı öneririm.

2023:12:27 06:49:55
Serdar Yıldırım

Serdar Yıldırım

Gaziantep yöresel yemeklerinin bir çoğuna ulaşabileceğiniz şık bir mekan. Öncelikle atmosfer çok güzel. Sunumlar başarılı. Kullanılan porselen tabaklarda Zeugma motiflerinin olması daha da etkili olmuş. Lezzetli yemeklerin yanında ödediğiniz hesapta birçok rakibine göre çok daha uygun. Bu kadar güzel bir mekanda bu kadar lezzetli yemeklerin servisinin de biraz daha güler yüzlü personelle yapılması çok daha şık olurdu. Hafta içi bir günde öğlen yemeği yediğimiz mekandan hem karnımız tok hem de mutlu ayrıldık.

2023:10:10 18:57:32
EMRAH ARSLAN

EMRAH ARSLAN

Yuvalama için adam vurulur . İkram gelen ekmekler çok keyifli sonraki taleplerde standart ekmek geliyor o keyifi düşürüyor . Azar azar her yemeği tatmanızı öneririm . Hizmet kalitesi olarak tam puanı hakediyor

2023:12:30 17:45:38
Tahsin Yasavul , gurme_yiye_yiye_anadolu

Tahsin Yasavul , gurme_yiye_yiye_anadolu

Hanimla birlikte öğlen yemeği yediğimiz yer ,yuvalama gercekten tadı muhteşem tarhanası efsane tatlılarda niş helvasına bayıldım pirinç pilavı normalde tereyağlı yemem ama tane tane ve lezzeti muazzam kesinlikle yolumuz düştüğünde tekrar geleceğimiz bir yer. Mekanın iç dizaynı harika ayrıca alışveeiş yapılabilecek yöresel ürünlerde mevcut. Bir bölümü de müze olarak gezilebilir. Herkese tavsiye ediyorum.

2023:11:27 14:18:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–21:00
  • Salı 12:00–21:00
  • Çarşamba 12:00–21:00
  • Perşembe 12:00–21:00
  • Cuma 12:00–21:00
  • Cumartesi 12:00–21:00
  • Pazar 12:00–21:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı