Holiday Inn Gaziantep / Sandal Balık Restoran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Holiday Inn Gaziantep / Sandal Balık Restoran

Holiday Inn Gaziantep, şehrin merkezinde bulunan modern ve konforlu bir oteldir. Otel bünyesinde yer alan Sandal Balık Restoran ise misafirlere lezzetli deniz ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Holiday Inn Gaziantep, 2015 yılında hizmete açılmıştır. Sandal Balık Restoran ise otelin bir parçası olarak 2017 yılında faaliyete geçmiştir.

Fiyat Politikası

Restoranın fiyatları orta seviyededir ve kaliteli deniz ürünleri sunulmaktadır. Otel konaklama fiyatları ise oda tipine ve rezervasyon tarihine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deniz ürünleri konusunda uzman şefler
  • Modern ve şık dekorasyon
  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konforlu ve temiz odalar
Başarılı bir iş toplantası için otel konaklaması ve lezzetli deniz ürünleri ile Sandal Balık Restoran tercih edilebilir. Ayrıca şehirdeki turistik geziler için de konaklama imkanı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Holiday Inn Gaziantep / Sandal Balık Restoran Yorumlar - 1

user320667

Sandal Balık Restoran, Gaziantep'te bulunan Holiday Inn otelinin içinde yer alan harika bir restoran. Deniz ürünleri konusunda oldukça iddialılar ve lezzetli yemekler sunuyorlar. Özellikle balık çeşitleri ve mezeleri çok başarılı. Ayrıca restoranın dekorasyonu da oldukça şık ve ferah. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ekim 2024
Aydın Yıldırım Karaca

Aydın Yıldırım Karaca

Otel konum olarak merkezi bir yerde. Odalar temiz ve konforlu. Ancak karşılama ve yönlendirme konusunda zayıflar. Personeller asık suratlı,ve çok ilgisizler.Jolly üzerinden 185 liraya aldım odayı. Fiyat performans olarak kötü. Odalar çok ses geçiriyor. Yan odada ki çiftin kavgasına ortak oldum resmen.Banyo takımları ve sarf malzemeleri çok zayıf. Odalarda eskiyen ve küf tutan yerler var. Sunulan imkan ve hizmetlere nazaren fiyat yüksek

2018:10:26 11:41:20
Elif Özdemir

Elif Özdemir

Daha kötü bir yemek deneyimi yaşamamıştım. Bütün mezeler bayat, peynir tabağındaki peynirler bozulmuş, tabaklar kirli, üstelik fiyat 2 kişi 314 tl hesap ödedik!!!!

2021:08:15 18:00:51
Rasit Simsek

Rasit Simsek

Düğün salonu güzeldi!Işıklandırma da hazmet iyi! Yalnız pist biraz küçük, kalabalık düğünler için biraz dezavantajlı olabilir!Salon dolu olduğunda klimalar yetersiz kalıyor!Kına gecesi konseptleri gayet güzeldi!Otoparkı yetersiz, düğün ve kınalarda vale hizmeti yetersiz kalıyor!

2019:07:11 08:13:21
Burak S.

Burak S.

İftar için 4 kişi gittik, menü de yazan birçok ürün gelmiyor. Su için bile garskna minnet rica ediyorsun. Her şeyden önemlisi etlerinde koku var ya gündüzden pisiyorlar ya da tarihi geçmiş et sunuyorlar. Benim için hayal kırıklığı oldu. Yoksa manzarası çok güzel

2019:05:25 12:31:43
Rahmi Demirci

Rahmi Demirci

Oldukça gürültülü ve yemek kokusunun bolca bulunduğu bir yer. En büyük sıkıntı da bu kokunun üzerinize bol bol sinmesi. Böyle mekanlarda en önemli şey iyi bir havalandırmadır.

2020:11:29 15:34:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 16:00–00:30
  • Salı 16:00–00:30
  • Çarşamba 16:00–00:30
  • Perşembe 16:00–00:30
  • Cuma 16:00–00:30
  • Cumartesi 16:00–00:30
  • Pazar 16:00–00:30

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı