Kaburgantep Kebap

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Kaburgantep Kebap

Gaziantep Kaburgantep Kebap, Gaziantep şehrinde bulunan bir kebap restoranıdır. 1995 yılında açılan işletme, geleneksel Gaziantep mutfağının en lezzetli örneklerini sunmaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Kaburgantep Kebap, uzun yıllara dayanan aile geleneği ile kurulmuştur. Yılların verdiği tecrübe ve lezzet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menümüzdeki çeşitlilik ve lezzetler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Gaziantep lezzetleri
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Profesyonel ve deneyimli aşçılar
  • Şık ve konforlu bir ortam
Gaziantep Kaburgantep Kebap'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli yemeklerimiz, uygun fiyatlarımız ve misafirperver hizmet anlayışımız ile sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Kaburgantep Kebap Yorumlar - 1

user320639

Gaziantep Kaburgantep Kebap Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kebapları ise muhteşemdi, lezzetleri gerçekten beni etkiledi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

12 Ekim 2024
Özge Demirbaş

Özge Demirbaş

İstanbul’dan hususi buraya yemek için geldim, antepte birçok yerde denemiş biri olarak burasını gözüm kapalı %100 öneririm. Kendinizi evinizde bahçenizde sofranızda hissediyorsunuz. Personel çok fazla bilgili bu benim için çok önemli bir husus. Etlerin lezzeti konusunda asla şüpheniz olmasın süper ötesi gerçekten et yemiş olursunuz farkı anlarsınız. Fiyatlar ekonomik, makul. Otopark sıkıntısı yok önünde bomboş alan var rahatça park edebilirsiniz. Tren ilede 5 dk yürüyerek ulaşabilirsiniz. Yediklerimin görselini ekledim kaburga ve pirzola süper.

2023:10:03 15:30:52
Faruk Karadağ

Faruk Karadağ

Yemekler harikaydı. Barış beyin ilgisi, sunumu bir başka :). Mutlaka gidilmesi gereken bir yer. Karışık porsiyonu mutlaka deneyin.

2024:01:12 19:41:38
Muhammed Emin Aktaş

Muhammed Emin Aktaş

Son yorumlara bakarak söylüyorum, tek kelime ile sahtekarlık, yapıyor yorumcular. gezdik, dolaştık, kalitesi , lezzeti ve özellikle söylüyorum fiyatıyla(uygun) fark atar. Gerçekten meyveli ağaç taşlanırmış. Yediğim en lezzetli kuzu pirzola, kıyma ve kaburga. Ellerinize sağlık.kaburgantep.tesekkur ederim

2023:12:26 09:53:36
Yusuf Duman

Yusuf Duman

Yorumlara bakarak geldik. Aslında tedirğin değildik ama yine de gerçekten dedikleri gibi mi, yorumlardaki gibi mi. Deneyelim dedik. Malatya’dan selam getirdik , Kaburgantep ‘e . Lezzet, temizlik, mekan, güleryüz beş yıldız, teşekkür ederiz. Tavsiye ederiz 👏🏻

2023:10:22 13:07:38
Mehmet Yıldırım

Mehmet Yıldırım

27 yaşındayım ve gaziantepliyim şuana kadar yiyebileceğim en kaliteli ve en lezzetli kebaptı. Hem fiyat olarak hem lezzet olarak gerçekten çok iyi herkese tavsiye ederim. Bu güzel hizmetten dolayı işletme sahibinede ayrıca teşekkür ediyorum (:

2023:12:03 15:59:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 11:15–21:00
  • Çarşamba 11:15–21:00
  • Perşembe 11:15–21:00
  • Cuma 11:15–21:00
  • Cumartesi 11:15–21:00
  • Pazar 11:15–21:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı