Akınal Gar Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Akınal Gar Restaurant

Tarihçe

Akınal Gar Restaurant, Gaziantep'in lezzetlerini misafirlerine sunan köklü bir işletmedir. 1995 yılında açılan restoran, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Akınal Gar Restaurant, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde bulunan çeşitli yemekler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Gaziantep'in yöresel lezzetlerini en iyi şekilde sunar.
  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanır.
  • Misafirperver ve deneyimli bir ekibe sahiptir.
  • Şık ve konforlu bir ortamda yemek keyfi sunar.
Akınal Gar Restaurant, Gaziantep'in eşsiz lezzetlerini deneyimlemek isteyen herkes için ideal bir tercihtir. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve lezzetli yemekleriyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Akınal Gar Restaurant Yorumlar - 1

user320631

Gaziantep Akınal Gar Restaurant Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

12 Ekim 2024
Oguz Ipek

Oguz Ipek

Öncelikle her yıl Antep’e yemek yemek için gelen ben ve arkadaşlarım için tam bir hayal kırıklığı o kadar ki çalışan arkadaşlara el mi değiştirdiniz diye sordum. Sıcak beyin tadı damağımda kalarak gelmiştim ancak tam bir hayal kırıklığı beyin krem peynir kıvamında. Peynirli patlıcan zorla tabaklara bırakılıp emri vaki yapıldı çok kaba bir davranış buna itiraz ettiğimizde garsonun üslübu ve tavrı çok kabaydı. Garson Faruk bey dışında kaba çalışanlarıyla hatırlayacağım bir mekan. Bir daha gelmem. Birer yıl arayla beyin fotoğraflarını koyuyorum karar sizin ilk fotoğraf 2023 diğeri 2022

2023:10:20 19:00:05
Erdi Karakütük

Erdi Karakütük

Gar Lokantası bence rakılı masalar için en iyi alternatif. Haberlerde çıkmıştı, kapanma durumları var. Mahkemeleri 11.aydaymış. Umarım açık kalmaya devam ederler.Pirpirim salatası, zeytin piyazı, peynirli patlıcan böreği, biberli kıyma söyledik. 9luk lezzet yok. Hepsi 10. Ortam da mis,çok seviyoruz.

2023:11:06 08:42:00
Ahmet BATUR

Ahmet BATUR

Ülke genelinde var olması gereken zengin menüsü ile nefis bir meyhane işlemecilerini tebrik ederim çok memnun kaldık

2023:10:01 10:14:29
Batuhan Aksu

Batuhan Aksu

Yemekleri gerçekten lezzetli bir işletme. İmam Çağdaş faciasından sonra burda çok memnun kaldık. Biraz daha meyhane tarzında bir mekan. Yemekler lezzetli, ilgi alaka güzel. Ancak sormadan masaya getirilen tatlıdan neden para alındı onu anlamadım. Ben tatlı istemedim ki önüme konup parası alındı. Böyle ufak şark kurnazlıklarına gerek yok. 1 puanı da burdan kırdım.

2022:12:26 21:20:24
Hasan Oktay

Hasan Oktay

Tren garının içerisinde bilmeden gidip bulamayacağınız meyhanevari temiz, nezih bir mekan. Mezeler lezzetli, etler güzel, ortam keyifli. Çalışanlar özverili.

2023:06:11 02:19:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–00:00
  • Salı 11:00–00:00
  • Çarşamba 11:00–00:00
  • Perşembe 11:00–00:00
  • Cuma 11:00–00:00
  • Cumartesi 11:00–00:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı