Kazım Karabekir İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Kazım Karabekir İlkokulu

Kazım Karabekir İlkokulu, Gaziantep şehrinde eğitim hizmeti veren bir ilkokuldur. Okul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Kazım Karabekir İlkokulu, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana öğrencilerine nitelikli eğitim sunarak birçok başarılı mezun vermiştir.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, öğrencilere burs imkanları da sağlayarak her kesimden öğrencinin eğitim almasını desteklemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik imkanlar
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
Kazım Karabekir İlkokulu'nu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Okul, öğrencilerin bireysel yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanırken aynı zamanda onları akademik başarıya yönlendiren bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Kazım Karabekir İlkokulu Yorumlar - 1

user320599

Gaziantep Kazım Karabekir İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Okulun fiziki koşulları oldukça iyi düzeyde ve öğretmenler öğrencilere ilgi ve destek konusunda oldukça başarılılar. Okulda çeşitli etkinlikler düzenlenerek öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine de katkı sağlanıyor. Ancak bazı eksikliklerin olduğu da gözlemlenebiliyor. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

12 Ekim 2024
Resat Cellat

Resat Cellat

OKULUMUZ1981 - 1983 yılları arasında Gaziantep Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Turan ERTUG başkanlığında kurulan komite ile içinde eğitim ve öğretimimizi sürdürdüğümüz 6 derslikli katı yaptırılmıştır.Ünaldı-Üçoklar mevkiinde yaptırılan bu okula İstiklal Savaşı’nda Şark Cephesi komutanı Emekli Org. Kazım Karabekir’in adı verilmiştir.1983 yılında yapımı tamamlanan Okulumuz 10 Ekim günü Vali Fikret KOÇAK , Sıkı Yönetim Komutanı Yardımcısı Şehabettin BALKAN, M.E.G. ve Spor Müdürü Mustafa UÇKAN , Belediye Başkanı Ahmet Turan ERTUĞ , Komite ve kalabalık bir halk topluluğu tarafından eğitim­-öğretime açılmıştır.1984 -1985 Öğretim yılında yetersiz kalan Okulumuza M.E.G. ve Spor Müdürlüğü ödenekleri ile 2. kat yaptırılmıştır. Haziran 1984’de yapımına başlanan 2. kat Ekim’de tamamlanarak 15 Ekim 1984’de eğitim­-öğretime açılmıştır.Okulumuza Milli Eğitim Bakanlığınca 1998 yılı Haziran ayı sonunda 2 katlı ek bina yapımına başlanmış olup, 6 Kasım’da 1. katı 6 derslikli olarak eğitim-öğretime açılmıştır. 2. katındaki 6 derslikte 2000 - 2001 eğitim­-öğretim yılı başında eğitim-öğretime açılmıştır.2007 Yılında Gaziantep İl Özel İdaresi tarafından okulumuzun eski binası yerine yenisi yapılmaya başlanmış ve 2008 yılında okulumuz yeni binası ile eğitim-öğretime başlamıştır.

2018:08:03 18:12:52
Barış Aslan

Barış Aslan

FURKAN HALI KOLTUK PERDE YIKAMA FABRİKASI GAZİANTEP

2023:03:13 13:14:37
Ahmet Dündar

Ahmet Dündar

Ben bu okulda okudum çok güzel bir okul

2018:08:20 05:49:42
Hamit GOLİTEKİN

Hamit GOLİTEKİN

Milli eğitim okullarindan

2017:02:02 05:32:47
Mehmet Faik Şahin

Mehmet Faik Şahin

Güzel

2017:09:21 08:56:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı