Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu Gaziantep

Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu, Gaziantep şehrinde eğitim hizmeti veren bir ilkokuldur. Okul, 1995 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası açısından Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu, eğitim kalitesini ön planda tutarak uygun fiyatlar sunmaktadır. Okul, eğitimde fırsat eşitliğine önem vererek her öğrencinin eğitim hakkını en iyi şekilde sağlamayı amaçlamaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
  • Sosyal etkinliklere ve sportif faaliyetlere önem verilmesi
Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu, öğrencilerin bireysel gelişimlerine önem veren, kaliteli eğitim anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur. Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağlayarak onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu Yorumlar - 1

user320593

Okulun eğitim kalitesi oldukça yüksek. Öğretmenler ilgili ve donanımlı, öğrencilere bireysel ilgi gösteriyorlar. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi durumda. Eğitimde teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmaları da ayrıca takdire değer. Velilerle iletişimleri de oldukça başarılı. Genel olarak çok memnun kaldım.

12 Ekim 2024
Mehmet Gök

Mehmet Gök

Gaziantepte gerek eğitim, gerekse talim terbiye ve bilginin en güzel bir şekilde öğretildiği okulların başında geliyor.Ayrıca okul idaresi ile okul aile birliğinin öğrenci velileriyle ilişkilerinin çok yüksek seviyede olduğu bir okul.Bu okulda okuyan öğrencilerimiz çok şanslılar.Çünkü bu okuldaki öğretmenlerin bilgi ve kültür seviyeleri çok yüksek.

2022:04:15 14:11:19
Murat Can

Murat Can

Çok iyi bir okul çocuklugum burda muhteşem geçti çoğu okulda olmayan basketbol + futbol sahası sonra konferans odası + ara sıra çocuklara en alt katta sinema yani çocuğunuzu gönderebileceğiniz en iyi devlet okulu olabilir bu arada 4-a sınıfı öğretmeni şakir hocaya selam olsun

2021:08:25 18:43:45
Serpil Aydoğan

Serpil Aydoğan

Sakın bu okula gelmeyin çok ilgisiz bir okul Bizim 2 yılda 4 ögretmen oldu son değişiklikler müdüre hanım tarafından yapılmıştır. Hiç birşeyle alakaları Yok okulu kim yönetiyor belli değil servisle sorun yasiyosun bizimle ilgili değil diyorlar çocuklar kimlere emanet .

2020:09:14 10:01:44
Resat Cellat

Resat Cellat

DR. Cemil KARSLIGİL İLKOKULUOLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

2018:07:20 18:21:20
Serkan Demirel

Serkan Demirel

Bir okuldan beklenebiecek her turlu imkana ve amaca uygun bir okul

2021:05:02 14:39:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı