Ptt Bank

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Gaziantep Ptt Bank

Ptt Bank, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan PTT'nin finansal hizmetler sağlayan bir kuruluşudur. Gaziantep şehrinde de birçok şubesi bulunmaktadır. Ptt Bank, bireysel ve kurumsal müşterilere geniş bir yelpazede bankacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Ptt Bank, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Gaziantep şehrindeki şubeleri de 2007 yılından itibaren hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Ptt Bank, müşterilerine rekabetçi faiz oranları ve düşük işlem ücretleri sunmaktadır.
  • Kredi ve kredi kartı ürünlerinde de uygun ödeme koşulları ve avantajlı faiz oranları bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş şube ağı ve ATM hizmeti ile müşterilere kolay erişim imkanı sağlar.
  • Online bankacılık ve mobil uygulama ile 7/24 hizmet sunar.
  • Müşteri memnuniyetine önem veren profesyonel bir ekip ile çalışır.
Ptt Bank, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi bankacılık deneyimini sunmayı hedefler. Gaziantep şehrindeki şubeleri ile her türlü finansal ihtiyaca çözüm sunar ve müşterilerinin yanında olmaya devam eder.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Ptt Bank Yorumlar - 1

user320555

Gaziantep Ptt Bank Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli bir hizmet sunuyor. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverler. Sıra bekleme süresi de oldukça kısa. Her zaman tercih ettiğim bir şube.

12 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı