Osmangazi İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Osmangazi İlkokulu

Osmangazi İlkokulu, Gaziantep şehrinde eğitim hizmeti sunan bir ilkokuldur. Okul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sağlayarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Osmangazi İlkokulu, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana öğrencilerine nitelikli eğitim veren okul, başarılı akademik sonuçlarıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Osmangazi İlkokulu, eğitim hizmetlerini uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
Osmangazi İlkokulu, öğrencilerin bireysel potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyan bir eğitim ortamı sunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Osmangazi İlkokulu Yorumlar - 1

user320471

Gaziantep Osmangazi İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Okulun fiziki koşulları oldukça iyi düzeyde ve öğretmenlerin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Öğrencilerin gelişimine önem veren bir eğitim anlayışı benimsenmiş. Ancak bazı alanlarda daha fazla etkinlik düzenlenmesi ve öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirecek aktivitelerin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

12 Ekim 2024
Mercandağı Mehmet

Mercandağı Mehmet

Bugün Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de sokağa çıkma yasağı var ancak kızımın üniversite sınavı için şu an burada bulunuyorum. Pandemi sürecinde çocukların bu sınava hazırlanması baya bir sorun oldu çünkü sınav sistemini değiştirdiler sınav tarihini değiştirdiler sonra sınavda çıkacak konuları değiştirdiler öğrenciler için baya bir stresli oldu. İnşallah Rabbimden çocuklar bundan sonraki dönemlerinde başarı elde edecekleri yeri yaşama kaynağı bu sanalda elde ederler. Mercandağı Asansör.

2020:06:28 06:43:08
Yıldız Aksoy

Yıldız Aksoy

Orta okul için bu okulu düşünüyoruz okuln eğitim orani ve hijyen açısından nasıl bilgi verebilir misiniz?

2023:06:07 21:37:28
Mehmet can Çalışkan

Mehmet can Çalışkan

8 Şubat mahallesinden Osmangazi ilköğretim okuluna hangi otobüs gider

2023:12:20 20:42:43
Kerim Yıldırım

Kerim Yıldırım

Cocugum okuyor gayet memunum ilgileniuorlar saolsunlar satranc tekwando gibi kurslari var basarilarinin devamini dilerim bende okul okudum bir okul ancak bu kadar guzel olabilirdi..😉

2023:03:25 10:35:19
Dincer Pektas

Dincer Pektas

İyi günler dilerim İnternet numaranız geçersiz diyor acil bir konu vardı da iletişim numaranız varmi çok acil bir konu

2023:06:20 06:58:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı