Ptt Karataş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Ptt Karataş Şubesi

PTT Karataş şubesi, Gaziantep şehrinde bulunan bir posta ve kargo hizmetleri şubesidir. Şube, bireysel ve kurumsal müşterilere geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

PTT Karataş şubesi, uzun yıllardır Gaziantep halkına hizmet vermektedir. Köklü bir geçmişe sahip olan şube, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

PTT Karataş şubesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, gönderinin türüne ve ağırlığına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir posta ve kargo hizmetleri
  • Uygun fiyatlarla gönderi seçenekleri
  • Profesyonel ve yardımsever personel
  • Geniş hizmet ağı ve şube sayısı
PTT Karataş şubesi, müşterilerine kaliteli hizmet sunarak güvenilir bir seçenek olmaktadır. Hızlı ve güvenilir gönderi seçenekleri ile tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Ptt Karataş Yorumlar - 1

user320435

Gaziantep Ptt Karataş Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli bir hizmet sunuyor. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Kuyruk oluşma süresi de oldukça kısa. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süresi biraz uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

12 Ekim 2024
Hilmi Oztuzun

Hilmi Oztuzun

Burası taşınmış. bir not bile yazmamışlar cama. Binevler ptt güvenlik görevlisi arkadaş yardımcı oldu aradı birilerini de Fevzi Çakmak PTT nin içine taşındığını öğrendim. Tlf? Güldürmeyin 3 gün aradım cevap yok. Nihayet kendim gidip aldım kargomu.. Kargoyu kesinlikle getirmiyorlar masa başından adreste bulunamadı diyorlar. Bence sebebi çalışan dağıtıcı değil. Bunu şirket politikası olarak yapıyorlar. Adrese teslim ücretini alıyor uyanık sen de tekrar almaya ayaklarına gidiyorsun. Ekonomik yani!!.

2023:11:14 06:30:24
Abdulkadir Göker

Abdulkadir Göker

Bir yıldızı dahi hak etmez evde olduğum halde siprişi teslim edilemedi demişler evde olamama rağmen evde yok demişler insanlarla alaymı ediyosunuz 10 günü geçti bi kargo getirmeniz

2023:12:31 16:22:47
Gökhan Kadasavdı

Gökhan Kadasavdı

Evde olduğum hâlde gelmişler yokmuşuz deniliyor. Yazık günah ya. Daha bir de yalan konuşuyorlar kapıya haber kağıdı bırakılmış görmedim ne apt kapısında ne de bina kapısında kâğıt var. Rezillik yani

2023:11:23 06:44:23
beyza öztürk

beyza öztürk

Kaç defa mağdur edildim sürekli evde yok diyip kargoyu götürüyorlar. 10 gündür siparişim elime ulaşmadı ve nerede olduğu da belli değil . Hakkıyla iş yapan yok

2023:09:04 11:14:55
Gamze Senken

Gamze Senken

5 gündür kargom şubede duruyo ama dağıtıma çıkarmıyorlar şubeyi arıyorum acmiyorlar.merkezi arıyorum şikayet edin diyor başka birsy yok yani çok sorumsuzlarr

2023:09:14 06:55:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı