Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Gaziantep PTT

PTT, Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biridir ve Gaziantep şehrinde de hizmet vermektedir. 1840 yılında kurulan PTT, posta, kargo, bankacılık ve diğer hizmetlerle Türkiye'nin her yerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

PTT, Osmanlı İmparatorluğu döneminde posta hizmetlerini yürütmek amacıyla kurulmuştur. Günümüzde ise modern teknolojiyi kullanarak geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

PTT'nin fiyat politikası geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Posta ve kargo gönderileri için uygun fiyatlarla hızlı ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Posta ve kargo hizmetleri
  • Bankacılık hizmetleri
  • Fatura ödeme ve diğer hizmetler
PTT, geniş hizmet yelpazesi ve güvenilirliği ile tercih edilen bir kuruluştur. Gaziantep PTT şubeleri, şehirdeki müşterilere kolay erişim imkanı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey PTT Yorumlar - 1

user320367

Gaziantep PTT Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli bir hizmet sunuyor. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Kuyruk oluşma süresi de oldukça kısa. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süresi biraz uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim yaşadım.

12 Ekim 2024
باسل الشيخ

باسل الشيخ

iyi

2023:12:26 11:19:07
galallove1993 galal

galallove1993 galal

harika

2023:08:18 19:56:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı