Binevler Sihhi Tesisat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Binevler Sihhi Tesisat

Binevler Sihhi Tesisat, Gaziantep şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir tesisat firmasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla müşterilerine güvenilir çözümler sunmaktadır.

Tarihçe

Binevler Sihhi Tesisat, kurulduğu günden bu yana şehrin önde gelen tesisat firmalarından biri olmayı başarmıştır. Yılların verdiği deneyim ve birikimle, her türlü tesisat sorununa profesyonel çözümler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet
  • Detaylı fiyatlandırma ve şeffaf hizmet politikası
  • Ödeme kolaylıkları ve indirim seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Kaliteli malzeme ve ekipman kullanımı
  • Hızlı ve etkili çözümler
  • 24/7 acil tesisat hizmeti
Binevler Sihhi Tesisat, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, sorunsuz ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Profesyonel ekip ve kaliteli malzeme kullanımıyla, tesisat sorunlarınızı en kısa sürede çözüme kavuşturmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Binevler Sihhi Tesisat Yorumlar - 1

user320239

Gaziantep Binevler Sihhi Tesisat Tesisatçı oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sundu. Sorunumu kısa sürede çözdüler ve fiyatları da oldukça makuldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ekim 2024
Hakan “TheFzq” Keskinoğlu

Hakan “TheFzq” Keskinoğlu

Ankara'dan Antep' e yeni taşındım. Mehmet Usta yeni evimin tüm su tesisatını büyük bir incelikle yaptı ki günümüzde pek çok usta kendi evine bu kadar özen göstermez ancak Mehmet Usta yaptı. Öte yandan malzeme seçimi de bir hayli üst düzey, günü kurtarsın diye değil bir ömür kullanılması için seçilmişti. Ki bu vasıtaylakendisinin iş ahlakını her şeyin üstünde tuttuğunu anlamış oldum.Teşekkürler Mehmet Usta,İyiki varsın.

2023:11:29 15:28:41
Hasan Karataş

Hasan Karataş

Mehmet ustaya herşey için teşekkür ederim kendisi aylardır tesbit edilemeyen kaçağı tesbit etti. İşinin ehliymiş harbiden. Kötü yorum yapanların neden böyle yaptığını anlamıyorum. Bana verdiği saatte geldi başka ustalar gibi saat verip gelmemezlik yapmadı kendisine teşekkür ediyorum. Hayırlı işler diliyorum.

2023:11:10 11:39:14
Yunus Emre Şahin

Yunus Emre Şahin

Mehmet ustanın işciliği güzel dediği zamanda geliyor ve temiz çalışıyor herşey için teşekkür ediyorum.

2023:11:20 13:02:59
emir sukgen

emir sukgen

Mehmet ustaya teşekkür ediyorum evimin su tesisatını komple değiştirdi. Temiz çalışıyor. İyi günler dilerim

2023:11:15 14:13:54
ali ozan kırmızı

ali ozan kırmızı

Tüm evimin tesisatını yenilediler. Mehmet Ustam işinin ehli herkese öneririm. Hasan Bey e de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

2023:07:18 20:01:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–22:00
  • Salı 07:30–22:00
  • Çarşamba 07:30–22:00
  • Perşembe 07:30–22:00
  • Cuma 07:30–22:00
  • Cumartesi 07:30–22:00
  • Pazar Kapalı

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı