Gaziantep su tamirat arızası- sıhhi tesisat- tıkanıklık açma-kaçak bulma

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Gaziantep Su Tamirat Arızası

Tesisatçı ve Tesisat Tamiri Hizmetleri

Gaziantep Su Tamirat Arızası, Gaziantep şehrinde su tesisatı tamiratı, sıhhi tesisat hizmetleri, tıkanıklık açma ve kaçak bulma konularında uzmanlaşmış bir kuruluştur. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletmemiz, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir.

İşletmemiz, su tesisatı arızaları, sıhhi tesisat problemleri, tıkanıklık açma işlemleri ve kaçak bulma konularında profesyonel çözümler sunmaktadır. Deneyimli ve uzman kadromuz ile hızlı ve etkili bir şekilde sorunları çözerek müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktayız.

  • Su tesisatı tamiratı
  • Sıhhi tesisat hizmetleri
  • Tıkanıklık açma
  • Kaçak bulma
Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? Gaziantep Su Tamirat Arızası olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Uzman kadromuz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Sorunlarınıza hızlı çözümler bulmak ve kaliteli işçilik ile güvenilir hizmet sunmak için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Gaziantep su tamirat arızası- sıhhi tesisat- tıkanıklık açma-kaçak bulma Yorumlar - 1

user320215

Gaziantep su tamirat işlerim için Tesisatçı firmasından hizmet aldım. Ekipteki ustalar çok profesyonel ve işlerini titizlikle yaptılar. Arızayı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Fiyat konusunda da oldukça makul bir teklif verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ekim 2024
Hakan Güççük

Hakan Güççük

İşlerinde çok iyiler.Sorunsuz gönül rahatlığıyla iş talebinde bulunabilirsiniz.Müşteriyi gerçekten memnun ediyorlar.Para helal olsun.

2023:09:22 07:01:25
Murat Zengin

Murat Zengin

Klozet ve muslum degisimi yaptilar makul fiyat iyi iscilikleri var tesekkur ederim

2023:09:22 07:03:38
Mehmet Arda İyisan

Mehmet Arda İyisan

2 Hafta Önce Kombi Ve Petek Temizliği Yaptırdim Gayet Güler yüzlü ve temiz bir şekilde yaptılar ben evin her tarafı kirlenir su olur sandım ama sadece banyom kirlendi peteklerimide kontrol ettim gayet güzel ısıtıyorlar çok memnun kaldım Tavsiye ederim

2022:10:06 13:19:43
Azra Yuksel

Azra Yuksel

İki dairemizin de ilaçlı Petek temizliğini yaptılar ama bir buçuk sene kadar evvel . Kombilere zarar vermişler . Burada. İşlem yaptıracaklar yeni kombi almayı göze alsınlar

2022:06:04 12:07:35
Ali sefik Ozaslan

Ali sefik Ozaslan

Petek temizleme işlemi yaptırdım. Peteklerin üstü ısınıyor alt ısıtıyor diye Temizleme işlemi tek petek üzerinden yapıldı sonuç değişen birşey yok üst ısınıyor alt taraf soğuk konu hakkında tekrar iletişime geçtiğimde altta kalıntı birikmesi olabilir diye cevap amaç zaten petek temizleme hizmet kalitesiz ayrıca çocuklara iş yaptırma sonucu sökülen petektem su sızması mevcut konu ile tekrar iletişime geçmeye çalışma sonucu telefonu meşgule atma tipik esnaf nasıl olsa paramı aldım zihniyeti.

2021:12:12 12:07:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı