Dr. Fzt. Halil İbrahim KURMAZ /Gaziantep Fizyoterapi & Manuel Terapi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Fizyoterapi & Manuel Terapi

Dr. Fzt. Halil İbrahim KURMAZ tarafından kurulan Gaziantep Fizyoterapi & Manuel Terapi, Gaziantep şehrinde fizyoterapi ve manuel terapi hizmetleri sunan bir kuruluştur.

Tarihçe

İşletme, 2010 yılında Dr. Fzt. Halil İbrahim KURMAZ tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, birçok hastaya sağlık hizmeti sunarak Gaziantep ve çevresinde tanınmış bir kuruluş haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman fizyoterapistler tarafından hizmet verilir.
  • Modern ekipmanlar kullanılarak tedavi uygulanır.
  • Bireysel tedavi planları oluşturularak hastaların ihtiyaçlarına özel hizmet sunulur.
Gaziantep Fizyoterapi & Manuel Terapi, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir kuruluştur. Hastaların sağlığına önem veren ve etkili tedaviler sunan işletmemiz, her zaman hastalarının yanında olmayı ve en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Gaziantep Şehitkamil Dr. Fzt. Halil İbrahim KURMAZ /Gaziantep Fizyoterapi & Manuel Terapi Yorumlar - 1

user320153

Gaziantep Dr. Fzt. Halil İbrahim KURMAZ'a gittim ve çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde bana çok yardımcı oldu ve profesyonel bir şekilde hizmet verdi. Kendisi çok ilgili ve alanında uzman bir fizyoterapist. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ekim 2024
Fattu Yıldırım

Fattu Yıldırım

İbrahim Hocamın yaptığı uygulamalar sayesinde huzursuz bacak sendromu şikayetlerim ,Allah’a şükür neredeyse sıfıra indi , uykusuz gecelere son verdik ;)

2024:01:22 11:36:24
Nevzat Şahan

Nevzat Şahan

Öncelikle hocama ilgisinden ve yaklaşımı için teşekkür ediyorum. Dizimde kayma ve menisküs yırtığı vardı MR görüntülerini inceleyerek ilk seansımızda koltuk değneği ile girip yürüyerek çıktım. Ayağımın üzerine basamıyordum yaptığı tedavi sonrası ağrılarım yok denecek kadar azaldı kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

2023:12:26 08:46:42
Mert özpineci

Mert özpineci

Gaziantep te gittiğim ve memnun kaldığım nadir yerlerden biridir. Mr raporumu ayrıntılı inceleyerek tatmin edici bilgiler vermiştir ve seansların ilk gününden son gününe kadar çok çok ilgili idi ve daha ilk seanstan boynumun ağrısı ciddi oranda azaldı ve seanslar bittiğinde tamamen ağrılarım geçmişti kendisine çok teşekkür ediyorum bilgisiyle rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ederim

2023:11:16 15:39:20
seher bayraktar

seher bayraktar

Halil İbrahim beye şiddetli omuz ağrısında dolayı gittim.Kendisinin ilk seansında Kayro praktik yapması ile ciddi anlamda rahatladım. Kendisinin önerilerini uyguladığım için omuzum ve kolum çok iyi çok rahatım önerdiği egzersizler sayesinde tamamen iyileşme aşamasına geldim.yardımcı olmaya çalıştığı ilgili ve özverili davrandığı için kendisine yürekten canı gönülden teşekkür ediyorum.kol ve omuzproblemiyle gittiğim ibrahim hocam sempatik davranışıyla muhteşem bir insan

2023:11:21 15:20:41
Tuğrul KILINÇ

Tuğrul KILINÇ

Kendisi meslektaşım olur. Yaklaşık 7-8 yıldır yaşadığım boyun ağrılarımda çok ciddi ilerleme kat ettik . Çok teşekkür ediyorum kesinlikle öneriyorum. İbrahim Hocam a başarılar yolu açık olsun.

2023:11:27 09:19:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 08:00–23:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı