Antep Otopark

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Antep Otopark

Antep Otopark, Gaziantep şehrinde bulunan güvenli ve uygun fiyatlı otopark hizmeti sunan bir işletmedir. Şehir merkezine yakın konumuyla müşterilerine kolay erişim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Antep Otopark, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, uzun yıllardır şehirdeki araç sahiplerine güvenilir otopark hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Günlük, haftalık ve aylık otopark hizmeti seçenekleri bulunmaktadır.
  • Fiyatlar, araç tipine ve park süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenen bir otopark alanı.
  • Şehir merkezine yakın konumuyla müşterilere kolay ulaşım imkanı.
  • Uygun fiyatlarla kaliteli otopark hizmeti sunma prensibi.
Antep Otopark, güvenli ve uygun fiyatlı otopark hizmeti sunan bir işletmedir. Şehir merkezine yakın konumu ve 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenen alanıyla müşterilerine huzurlu bir otopark deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Antep Otopark Yorumlar - 1

user319991

Gaziantep Antep Otopark oldukça geniş ve düzenli bir otopark. Araç park etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca otopark görevlileri de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Tek olumsuz yanı ise fiyatının biraz yüksek olmasıydı. Ancak genel olarak memnun kaldım.

12 Ekim 2024
BD Sigorta

BD Sigorta

Ücretsiz otopark

2016:08:09 22:50:57
Chris

Chris

Merkezi, 24 saat güvenlikli ve duvarlarla çevrili geniş otopark. Ulaşılması kolay. Giriş mülkün bir köşesindedir (cadde kavşağında).İki gece boyunca, hâlâ akşamları devriye gezen bekçinin görüş alanında, duvarın yanındaki düz, beton bir parçanın üzerinde durduk.(Hafta içi) saat 22:30'a kadar müzik duyulabiliyordu, sonrasında saat 8:30'a kadar sessizlik vardı. Tesis bünyesinde araba yıkama mevcuttur. Aksi takdirde karavanlara hizmet verilmemektedir.Restoranların, birçok mağazanın ve büyük bir Migros'un bulunduğu Forum sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir, çarşılar ise 1,5 km uzaklıktadır.

2023:10:24 07:36:19
Süleyman POLAT

Süleyman POLAT

🙈🙉🙊👿😈

2016:12:27 21:16:24
Elif Hatun Kilicbeyli

Elif Hatun Kilicbeyli

2018:03:11 16:32:52
Ömer Faruk KILIÇ

Ömer Faruk KILIÇ

2018:10:18 17:51:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı