Gaziantep Pethouse Petshop

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Gaziantep Pethouse Petshop

Gaziantep Pethouse Petshop, Gaziantep şehrinde evcil hayvanlarınız için birbirinden kaliteli ürünleri ve hizmetleri sunan bir petshop'tur.

Tarihçe

Gaziantep Pethouse Petshop, 2010 yılında açılmış olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla kısa sürede bölgede tercih edilen bir petshop haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Gaziantep Pethouse Petshop, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Evcil hayvan sağlığına önem veren ürünler
  • Online sipariş imkanı

Gaziantep Pethouse Petshop'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunması, müşteri memnuniyetini ön planda tutması ve geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca cevap verebilmesi gibi özellikleriyle öne çıkmaktadır. Evcil hayvanınızın ihtiyaçları için güvenilir bir adres arıyorsanız, Gaziantep Pethouse Petshop sizin için ideal bir tercih olacaktır.

Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil Gaziantep Pethouse Petshop Yorumlar - 1

user319975

Gaziantep Pethouse Petshop Evcil Hayvan Mağazası'nda çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Hem evcil hayvanlar için hem de onların sahipleri için birçok farklı ürün mevcut. Mağaza temiz ve düzenli, çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Evcil hayvan sahipleri için harika bir alışveriş deneyimi sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ekim 2024
Batuhan Kömürcü

Batuhan Kömürcü

Gaziantebin en lüks ve en fazla marka bulunan petshopcu olabilir ama arasından petline ı almanızı tavsiye ederim diğer ithat markalara para vermektense türk malı mamaya para verin hemde hayvanınız içinde gayet güzel ve besin kaynağı.

2024:01:16 19:54:31
merve çayırlı

merve çayırlı

Tasarımı çok güzel bir yer. Çalışanlar çok güleryüzlü ve hayvan bakımı ile ilgili çok donanımlılar. İki tane kopegimizin bakımıyla ilgili her şekilde Pethouse destekçimiz :) tesekkurler

2021:11:30 08:58:00
Mustafa Kuzu

Mustafa Kuzu

Türkiye’de o kadar Petshop gezdim burası çok farklı istediğin herşeyi bulabileceğiniz kahvenizi yudumlarken alışveriş yapacağınız güler yüzlü ekibi ile pethouse ailesine teşekkür ederiz ilgileri için👍

2021:08:11 09:53:25
Celal Özçay

Celal Özçay

Güleryüzlü, son derece ilgili ve ürünlere hakim personeli . Gayet nazik, kibar ve nezaketli işletme sahibi Tolga bey e özellikle teşekkür ediyorum. Sanki bir Pet Shop da değilde Decatlon mağzalarında alışveriş yapar gibiydim . Ürün çeşitliliği bilgili ekibi ve İşletme sahibine çok teşekkür ediyorum. Mutlaka ziyaret edip alışveriş yapılmasa bile bu soğuk gğnlerde bir sıcak kahvelerini içebilirsiniz.

2022:12:20 16:00:27
Alper Bilgin

Alper Bilgin

Kibar insanlar. Para yoktu yanımda. Sonra getirirsiniz diye ısrar ettiler.

2023:09:06 16:46:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 10:00–19:00

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı