Akkent Meydan Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep Akkent Meydan Parkı

Akkent Meydan Parkı, Gaziantep şehrinde yer alan geniş ve yeşil bir alana sahip bir parktır. Park, ziyaretçilere açık hava etkinlikleri yapma ve dinlenme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Akkent Meydan Parkı, şehrin yeşil alan ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Park, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana şehir sakinlerine hizmet vermektedir.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Park, ziyaretçilere ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Park içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, spor alanları ve dinlenme alanları bulunmaktadır. Ayrıca, park içerisinde kafeterya ve tuvalet hizmetleri de mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Geniş yeşil alan
  • Çocuk oyun alanları
  • Spor alanları
  • Kafeterya ve tuvalet hizmetleri
Akkent Meydan Parkı, şehir sakinlerinin doğayla iç içe vakit geçirebileceği ve dinlenebileceği bir alan sunmaktadır. Ayrıca, çocuklar için güvenli ve eğlenceli bir oyun alanı da bulunmaktadır. Tüm bu özellikleriyle Akkent Meydan Parkı, Gaziantep'te tercih edilmesi gereken önemli bir dinlenme ve eğlence mekanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Akkent Meydan Parkı Yorumlar - 1

user319939

Gaziantep Akkent Meydan Parkı oldukça güzel ve keyifli bir park. Yeşillikler arasında yürüyüş yapmak, çocuklar için oyun alanlarında vakit geçirmek mümkün. Ayrıca park içerisinde bulunan oturma alanları da oldukça rahat ve kullanışlı. Temiz ve düzenli bir park. Kesinlikle ziyaret edilmeye değer.

12 Ekim 2024
Talat Baykuş

Talat Baykuş

Başta Şahinbey Belediyemiz olmak üzere burayı tasarlayandan işçisine kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle çocuklar için muhteşem bir yer. Çocukların burada sıkılmaya zamanı olmuyor.İçinde çok sayıda çocuk oyun aleti var. Çocuklar dilediğince eğlenebilir. Bu arada siz de dinlenirsiniz.Oturmak için banklar mevcut. Ayrıca getirdiğiniz bir sergi üzerinde de oturabilirsiniz.Parkın içinde Üç tane basketbol sahası ve üç tane halı saha var.Parkın bir köşesinde belediyeye ait tuvalet de bulunuyor. Tuvalet temizdi.Bu parkın içinde hiçbir şeye ücrete ödemiyoruz.Temizlik konusunda park bir çok yere göre iyi sayılır. Yine de üzülerek söylemeliyim ki insanımiz her yerde kirli. Her tarafta yoğun bir şekilde çekirdek kabuğu var. Devlet ve millet olarak el ele verip şu temizlik meselesini de çözmenin vakti geldi diye düşünüyorum.Ayrıca mangal yapmanın yasak olduğu bu yerde çok az sayıda da olsa mangal yakanlar gördüm. Buna da belediyenin engel olması gerekiyor.

2023:08:14 05:12:49
Sinan başar

Sinan başar

Harika konumda Gaziantep'in güzide yerleşim alanları içerisinde bulunan Türkiye'nin 3 büyük camisi ulaşım okul süpermarketler şehir hastanesi bir eksik var bankalar oda olursa eksikliği kalmiyor

2021:10:26 10:53:52
Oğuz İlikçioğlu

Oğuz İlikçioğlu

Yürüme parkuru çukurlarla dolu, her yerde mucur taşı var ve ayağınıza batıyor, park çöp içinde, uzun zamandır bakım yapılmamış.

2020:06:09 06:16:54
Hasan Murat ÇELİK

Hasan Murat ÇELİK

Çocuklar için yeterli aktivite alanı var. Maalesef küçük çocukların oyun alanında top oynayan malum bir kitle var.

2023:07:25 07:17:13
Kübra Demirel

Kübra Demirel

Yürüyüş yapmak için gittiğimiz genel olarak temiz bir park

2023:08:30 10:13:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı