100. Yıl Atatürk Kültür Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı

Gaziantep şehrinde bulunan 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı, şehrin en büyük ve en popüler parklarından biridir. Park, ziyaretçilere açık hava etkinlikleri, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları sunmaktadır. Ayrıca park içerisinde birçok kafe ve restoran bulunmaktadır.

Tarihçe

100. Yıl Atatürk Kültür Parkı, 1981 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehrin önemli bir buluşma noktası haline gelmiştir. Park, her yaştan ziyaretçiye hitap etmektedir ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

Fiyat Politikası

100. Yıl Atatürk Kültür Parkı'na giriş ücretsizdir. Ancak park içerisinde bulunan kafe ve restoranlardan alınan hizmetler ücretlidir.

Önemli Özellikler

  • Açık hava etkinlikleri
  • Yürüyüş ve koşu alanları
  • Çocuk oyun alanları
  • Dinlenme ve piknik alanları
  • Kafe ve restoranlar
Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı, şehrin stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Ayrıca çeşitli etkinliklere katılarak keyifli zaman geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şehitkamil 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı Yorumlar - 1

user319851

Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı, şehrin en güzel ve en büyük parklarından biri. Yeşillikler içinde yürüyüş yapmak, piknik yapmak veya çocuklarla vakit geçirmek için harika bir mekan. Ayrıca park içinde bulunan gölet ve su oyunları da oldukça keyifli. Ancak bazen kalabalık olabiliyor, bu yüzden hafta içi ziyaret etmek daha uygun olabilir. Genel olarak çok keyifli bir park, kesinlikle ziyaret edilmeli.

12 Ekim 2024
O. Y

O. Y

Cöplük icinde…hem park hem derenin icinde …... oyun aletleri eskimis kirilmis…. Etrafda temiz bir yer bulamyiorsun…. Insanlar gelip piknik yapip icine edip gidiyorlar …. Igrendim o parkdan .

2023:08:30 20:06:39
Mehmet Karakaş

Mehmet Karakaş

Gaziantep in merkezinde bulunan, yeşil alanı ve ortasından geçen bir akıntı ile sizi biraz olsun rahatlatabilir. Genelde rahatlamak için gidip biraz çimende otururuz arkadaşlarımla. İçerisine spor faaliyetleri için alan ve çocuklar için de park mevcut. Piknik içinde değilde oturmak için ideal.

2021:06:22 14:50:40
Yılmaz Baran

Yılmaz Baran

İnsanın nefes aldığını ve yaşadığını hissettiren muhteşem devasa bir park

2021:10:22 07:32:53
BM - Yılmaz Koç

BM - Yılmaz Koç

İnsanların dinlenebileceği rahatlayacağı ve nefes alacağı güzel bir park. İçerisinde il kültür müdürlüğü ve ulu cami bulunmaktadır. Ağaçların gölgesinde sıcak havaların bunaltıcı etkisinden kurtulabilirsiniz.

2019:08:02 18:41:25
Bunyamin Yumlu

Bunyamin Yumlu

Özellikle Sonbaharda ziyaretedilecek bir yer mükmelll

2021:12:27 18:46:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Gaziantep Şehitkamil 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı