Gaziantep Zooloji Müzesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Gaziantep Zooloji Müzesi

Gaziantep Zooloji Müzesi, Gaziantep şehrinde bulunan ve ziyaretçilere doğa ve hayvanlar hakkında eğitici bir deneyim sunan bir müzedir. Müze, geniş bir koleksiyona sahip olup, ziyaretçilere farklı türlerde hayvanları ve doğal yaşamı tanıtmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Gaziantep Zooloji Müzesi, 2005 yılında kurulmuştur ve o günden beri ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Müze, doğa ve hayvanlar hakkında bilgi edinmek isteyen herkesi ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

Gaziantep Zooloji Müzesi, uygun fiyatlarla ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Giriş ücretleri yetişkinler için 10 TL, öğrenciler için ise 5 TL'dir.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir hayvan koleksiyonu
  • Eğitici etkinlikler ve rehberli turlar
  • Doğa ve hayvanlar hakkında interaktif sergiler
  • Hediyelik eşya mağazası
Doğayı ve hayvanları daha yakından tanımak isteyen herkes için Gaziantep Zooloji Müzesi mükemmel bir seçenektir. Eğitici içeriği ve geniş koleksiyonuyla ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Gaziantep Zooloji Müzesi Yorumlar - 1

user319677

Gaziantep Zooloji Müzesi, doğa ve hayvan severler için harika bir ziyaret yeri. Müzede birçok farklı türden canlıyı yakından görebilir, bilgi edinebilirsiniz. Özellikle çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunuyor. Müzenin düzeni ve temizliği de oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Ekim 2024
Gülnur Sun

Gülnur Sun

Gaziantep ilinde bulunan dünyanın 4.büyük hayvanat bahçesi içerisinde yer alan zooloji ve doğa müzesine kesinlikle uğrayın. Doğal yaşam süresini tamamlamış hayvanların doldurulmuş heykelleri yer almakta ve incelemek çok güzel.

2023:01:24 16:54:27
Beyza Nur Aydın Keskin

Beyza Nur Aydın Keskin

Gaziantep hayvanat bahçesi içerisinde yer alan bir bölüm diyebiliriz.Doğal yaşam süresini tamamlamış hayvanların doldurulmuş heykelleri mevcut.Doga da ne şekilde yaşam sürüyorsa o canlandırılmış denilebilir.Gezmesi keyifliydi.Sadece sabah erken saatlerde gittik ve içerideki tek se personelin sürekli sosyal medyadan izlediği video sesleri sonrasında telefon ile konuşma sesleri rahatsız ediciydi.

2022:10:08 17:17:46
Menzile Eminoğlu

Menzile Eminoğlu

Hayvanat bahçesi içerisinde gezecek o kadar çok yer vardı ki bu müzeye fazla vakit ayıramadım. Çok güzel şeyler vardı. Vakitlice gidip iyice incelemek lazım. Hızlı hızlı gezdiğim halde ben yine de çok beğendim.

2023:12:08 14:54:32
elif eroglu

elif eroglu

4. En büyük hayvanat bahçesi. Otomobil giriş ücreti 5 tl. Ilk giriş alanında mangal yapılabiliyor. 2 -3 km devam ettikten sonra aracınızı park edip hayvanat bahçesi için giriş ücreti ödeniyor. 0-6 yaş ücretsiz tam 7 tl öğrenci 3.5 tl. Küçük su 2 tl ,simit 2.5 tl, arton bardak çay 3.5 tl. Fok balıkları gösterisi 7 tl. Safari park gezisi ücretsiz toplam da 6 dakika sürdü. Eğlenceliydi. Fok balığı için çok üzüldüm. Merakımdan girdim ama eğlenemedim. Deniz aslanı çok mutluydu gerçi. Neyse aslan,kaplan,puma,yılanlar, dinazor kemikleri, balıklar, sürüngenler, develer, lamalar, geyikler derken gezi bitti. Lakin tropikal kelebekler alanına girdik ve her yeri incelememe rağmen sadece 1 tane siyah beyaz noktalı bir kelebeğe denk gelebildim. Tuvaletler temiz sayılır. Yanınıza mutlaka güneş kremi alın ya da gezi öncesi kullanın. Çok sıcaktı. Şapkanızı ve rahat ayakkabınızı unutmayın. Eğer minik termosunuz var ise çay ya da kahve alıp minik molalar verip gezinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Gözleme yedik biz kaşarlı 10 tl. Oğlum bardak mısır aldı 3,4,5 tl olarak fiyatları değişiyordu.

2019:08:29 17:04:00
BM - Yılmaz Koç

BM - Yılmaz Koç

Gaziantep Hayvanat Bahçesi içerisinde yer almakta. Çok iyi dizayn edilmiş. İçerisinde fosiller, dondurulmuş hayvanlar ve hayvan iskeletleri bulunmakta. Çocuklar için bilgilendirici ve eğlenceli bir müze olmuş. Hayvanat bahçesi ve müzeyi gezmek için tüm bir güne ihtiyacınız var. Ve kesinlikle rahat kıyafet ve ayakkabılar giyin. Bol bol yürüyüş yapacaksınız..

2021:11:18 15:22:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:30
  • Salı 08:00–17:30
  • Çarşamba 08:00–17:30
  • Perşembe 08:00–17:30
  • Cuma 08:00–17:30
  • Cumartesi 08:00–17:30
  • Pazar 08:00–17:30

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı