Çamlık evden eve taşımacılık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Çamlık Evden Eve Taşımacılık Gaziantep

Çamlık Evden Eve Taşımacılık, Gaziantep şehrinde faaliyet gösteren bir evden eve taşımacılık firmasıdır. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde hizmet veren firmamız, müşterilerine güvenilir ve kaliteli taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Çamlık Evden Eve Taşımacılık, 2010 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren firmamız, profesyonel ekip ve ekipmanlarıyla müşterilerine en iyi taşımacılık deneyimini yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Firmamız, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Taşıma mesafesi, eşya miktarı ve diğer detaylar göz önünde bulundurularak müşterilere en uygun fiyat teklifi sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli taşıma ekipmanları
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Çamlık Evden Eve Taşımacılık, müşterilerine güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Eşyalarınızı güvenle taşımak ve stres yaşamadan yeni adresinize taşınmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Gaziantep Şahinbey Çamlık evden eve taşımacılık Yorumlar - 1

user319671

Gaziantep Çamlık evden eve taşımacılık Taşıma Şirketi gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyor. Eşyalarımı güvenle taşıdılar ve hiçbir sorun yaşamadım. Personelleri de son derece kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Ekim 2024
Ahmet Şahin

Ahmet Şahin

Gaziantep ten Antalya eşyalarımı taşıttim son derece memnun kaldım taşınma konusunda çok sıkıntı çektim ama gerçek den İlk defa sözün de duran işini temiz yapan dedik leri saatte gelen ve on numara hizmet verdiler Halit bey Abbas beye ilgilerin dolayı teşekkür ederim emeğinize sağlık

2023:09:09 17:09:43
Aleyna Gündüzlü

Aleyna Gündüzlü

Ürünlerimizi sorunsuz taşıdıkları için çok teşekkür ediyoruz gerçekten kendi eşyaları gibi özenle sorunsuz bir şekilde teslim ettiler bütün ekibe teşekkürler 🙏🏻

2023:12:13 13:09:18
Mehmet Özğan

Mehmet Özğan

Ankara'da evimi gaziantep tasıt tım ilk defa bir tasıma bu kadar temiz ve güvenli oldu gerçek karşinizda tek bir kişiyle muhatap oluyo sunuz personel nasıl geldiği gibi paketle işlemine başladı ve sorun suz bir şekilde eşya geldi halit bey ve abbas bey ve ekibine teşekkür ederim ellerine sağlık

2023:11:05 14:00:46
HDMMM MMMDH

HDMMM MMMDH

Nizipten konya kulu ilçesine taşındım. Çok memnun kaldım. Allah razı olsun. Emeklerine sağlık.

2023:08:25 08:48:00
ibrahim osanmaz

ibrahim osanmaz

Kesinlikle tavsiye etmiyorum sakın ama sakın şöyle anlatıym halit bey ile anlaştık eksperim diye birini gönderdi sonradan öğrendim farklı bi firmaymış benim ile kendisi anlaşıp hiçde tavsiye edilmeyen bi firmaya taşıgmaya kalktı, itiraz ettim tamam ben taşıycam söz dedi sen kaygısız ol dedi taşınma tarihine bikaçgün kala hiçbir telefona cevap vermedi ve benim taşınmamı geciktirdi uzak durun arkadaşlar hiçbir söz gecerli degil

2023:11:07 08:46:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:30
  • Salı 08:00–21:30
  • Çarşamba 08:00–21:30
  • Perşembe 08:00–21:30
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:30

Gaziantep Şahinbey 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı